2018’İn Tesettür Tunik Seçenekleri Nelerdir?

 

Lefzen - Ä°ncili Tunik - LilaTesettürlü kadınları etkisi altına alan tesettür tunik farklılıkları sebebiyle her insanı büyülüyor. Her yerde aynı ürünlerin sergileniyor olması yüzünden, daha kıyafeti almadan herkeste görerek bıkkınlık yaşıyor olabilirsiniz. Bu gibi nedenleri aşmak için birbirinden farklı, çeşitli, renkli, kaliteli ürünleri tercih edebilirsiniz. Her kadının giyim zevki farklı olurken, tuniklerin büyüsü sayesinde herkesin beğenisi aynı yönde olacaktır.

 

Pek çok renk seçenekleri sayesinde de her ürünün farklı renklerini görüp değerlendirerek, fiziğinize, ten renginize, boy ölçünüze uygun ölçülü kıyafetleri satın alarak kendinizi mutlu edebilirsiniz. Mutlu olduğunuz ve memnun kaldığınız taktirde de, tüm sevdiklerinize bu tuniklerden hediye edebilir, sevdiklerinizin özel günlerinde de tuniklerden satın alarak onların gülmesini sağlayabilirsiniz. Yaklaşık olarak her beden ölçülerine uygun olarak çalışılması, beden sorunu yaşayan kadınlar için de bir kapı olmuş oluyor. En yeni ve kaliteli tunikleri, iyi kombinlerle tamamlayarak kullanabilirsiniz.

 

 Tuniklerde Farklı Seçenekler

 

Yarasa kol model kırmızı renk tunik ile siyah rengi oldukça uyumlu olacaktır. Tunik altına giyilecek bol kesim siyah pantolon ve siyah şallar kombininizi tamamlamaya yetecektir. Uygun çanta ve ayakkabı seçimi de gidilecek ortama göre belirlenerek her gezide giyilebileceği sağlanmış oluyor. Kaliteli duruş sergilemek isteyenler için; vizon renk, incili işlemeli, uzun tunik hayalinizi gerçekleştirmek için var oluyor. Tunik renginde tül şallar ile bütünlüğü yakalayabilir, şık tasarım sayesinde de etrafınızdaki insanlardan beğeni almaya başlayabilirsiniz. Bordo ve uzun tuniğin, önden boydan boya altın sarısı işlemesi gözleri şenlendiriyor. Siyah şallar ile tamamlayabileceğiniz bordo tunik, kullanım rahatlığı da sunmuş oluyor.

 

 İşleme Detaylı Tunik Modelleri

 

Düz bir tuniği asilleştirmek için iyi işlenmiş detaylar ile zenginlik katılabilmektedir. Sıradan bir detay işlemesi oldukça kötü gözükebileceği gibi, iyi bir işleme de oldukça şık bir tasarım oluşturacaktır. Asker yeşili bir tunikte inci detaylar farklılık belirtecektir. Bordo rengindeki, kolları ve ön kısmı gümüş renk işlemesi iki güzel rengin buluşmasını sağlıyor. Gümüş renk şallar ise tuniğin tamamlayıcısı oluyor. Siyah renk tunik üzerine işlenen altın sarısı dantelli işleme de, kadınlara şık bir tasarım örneği sunmuş oluyor.

 

Bir cevap yazın