Zamansız Kurtarıcı Dış Giyim: Trençkot

trençkotTielocken ismi ile bilinen ve Birinci Dünya Savaşına kadar giden geçmişi ile dış giyim parçası zamansız ve çoğu zamanda kurtarıcı bir ürün olarak kullanılmaktadır. Yine bu zamansız kıyafetler gelişim sürecinde kadınların genel olarak iş hayatındaki ofis stilini oluşturmuştur. Günümüzde ise ofis stili ile beraber klasik ve spor olarak kullanılmakla beraber günlük hayatta kurtarıcı görevi üstlenmiştir.

 

 Değişmeyen Trendler

 

Özellikle zamansız olmasının nedeni olarak her sene modası geçmeyerek sonbahar, yaz ve ilkbahar da kullanıma uygun kumaş seçenekleri ve modelleri ile vitrinlerdeki yerini almasıdır. Modası geçmeyen trençkot, şıklık ve konforu bir araya getiren renk seçenekleri ile her sene tasarlanmaktadır. Oldukça çeşitli renk skalası ile her kişiye ve zevke uygun ürün bulmak mümkündür. Bu dış giyim ürünleri için vazgeçilmez sayılan ve orijinal rengi olan toprak ve camel renklerindeki modellere farklı tonlar da eklenmektedir. Son zamanlarda değişen ve farklılaşan modellere popüler kareli, ekose desenler de eklenmiştir. Yine farklı kumaş türlerinden olan denim, çiçek desenli, kamuflaj ve süet modeller de bu dış giyim parçalarını çeşitlendirmektedir. Stil sahibi bir izlenim oluşturan deri materyal de bu ürünlerde kullanılmıştır.

 

 Farklı Tarzlara Tek Bir Ürün

 

Kadınların farklı yerlerde kullanılacak farklı tarzlara hitap eden kıyafetleri vardır. Bu anlamda da bu zamansız dış giyim ürünleri çoğu bakımdan kurtarıcı görev üstlenmektedir. Sportif ve günlük hayattaki kullanımda rahatlığı ve konforu ön planda tutmaktadır. Ayrıca özel günlerdeki klasik giyimlerde ise şıklığı beraberinde getirir. Uygun olan tarza göre topuklu ayakkabı veya spor ayakkabı ile tamamlandığında mükemmel görünüme ulaşılacaktır.

 

Tesettür giyimi tercih eden bayanlar için de uzun modeller aynı derece de bahar aylarının serin zamanlarında bir nevi kurtarıcı olacaktır. Farklı stillerin ortak noktası olan bu ürünler farklı kombin seçenekleri için şık bir tamamlayıcı olmaktadır. Moda dünyasındaki dar olan ürünlerden bol ve oversize modellere geçiş bu ürünlerde de kendisini göstermiş olup geniş kesimli modeller şık bir görünüm kazandırmıştır. Büyük düğmeler, kemer, kuşak ve cep detayları ise dış giyim ürünlerini daha da havalı hale getirmektedir.

Trençkot modelleri ve fiyatları: https://www.zariftesettur.com/trenckot