Tesettür Tunik İle Belli Bir Stil Nasıl Oluşturulur?

 

Lefzen - Hüma Tunik - SiyahTuniklerde kalın desen ve baskılar kesinlikle şık ve sofistike bir görünümde çalışabilir, ancak özellikle de yeni ve değişik bir stil ile başlıyorsanız tereddütleriniz olacaktır. Bu tereddütler tunik modeller için aslında yersizdir. Birçok alanda kurtarıcı olan tunikler, pantolonlarla ve taytlarla çok rahat giyilebilen değişik renk ve tarzlardaki kıyafetlerdir. Tesettür giyim mağazalarında ve muhtemelen dolabınızda bol miktarda bulunan tunikler kıyafet çeşitliliğinizi artırmaya yardımcı olurlar.

 

 Tesettür Tunikte Renk Çeşitliliği Nasıl Yakalanır?

 

Tipik tunik renkleri beyaz, bej, krem, lacivert, siyah ve gridir. Şimdi, baştan ayağa siyah (ya da başka bir nötr) giymeniz gerektiğini düşünmeyin. Aynı renkteki farklı tonlar ya da renk tonları bir rengi değiştirmenize izin verir, ancak yine de esas renk olarak kalır. Bir sadece renk tunik güzel bir eşarp ve fularla göz alıcı bir kıyafete dönüştürülebilir. Hatta daha da ona küçük vurgular yaparak muhteşem bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

 

Şık ve sofistike kıyafetler genellikle standart olarak belli bir stil oluşturmaktadırlar. Etekler, elbiselerinizde olduğu gibi ayak bileklerinde olmalı ve yere değmemeli, ayakkabının altına girmemelidir. Klasik pantolonlar düz, hafif geniş, hafif çizgilere veya erkek giysilerinden esinlenilmiş olanlar gibi bol olmalıdır. Ayak bileği dar olan pantolonları gibi, klasik kumaşlardaki geniş bacaklı pantolonlar da kabul edilebilir.

 

 Tesettür Tunikler Tadilata Verilmeli Midir?

 

Tunikler vücudunuzun eğrisini takip etmelidir. Tunik boyunda ve eninde bir potluk olduğunu düşünüyorsanız, ürünü bir terziye götürmekten çekinmeyin Unutmayın, tadilat için ödenen paralar, kaliteli giysileri uzun yıllar kullanabilmek için ödenek küçük bedellerdir. Her yıl yeni bir tunik almak zorunda değilsiniz ve giydiğiniz her şeyin yeni yıl modasına uyumlu veya uyarlanmış formda olması gerekmez. Örneğin, daha rahat bir kombin için yapılandırılmamış parçaları karıştırabilirsiniz. Bir mavi çizgili tunik ile bir kot pantolonu ve beyaz bir eşarbı eşleştirebilirsiniz.

 

Şık giyinmek biraz da alçakgönüllülük gerektirir. Dar kıyafetler ve kısa etekler, pantolonlar tesettür tunik ruhuna da aykırı düşmektedir. O yüzden şık giyinmek derken mütevaziliği ve aşırı gösterişi bir kenara bırakmak da gerekmektedir. Doğru renk, uygun kumaş ve fiyatla satın alınan tunikler değişik parça kıyafetlerle yeni bir model oluşturmanın en iyi yoludur.

 

Bir cevap yazın