Tesettür Kıyafetlerde Dış Giyim İle Uyumlu Kombinler Oluşturun

 tesettür kapDavet ve organizasyonlara giderken dış giyim parçası olarak kap seçimi yaygındır. Çiçekli uzun bir elbise düz tesettür kap ile çok uyumlu olabilir. Akşam yemeğine giderken de mevsimle şartlar göz önünde bulundurularak giyinilmelidir. Geniş yakalar bu sene çok moda olup, kap veya kazakların yanınızda bulunması kurtarıcı parçalar olabilir. Ekose veya düz renklerle kaplar en iyi toparlayıcı kıyafet parçaları arasında yer aldığı gibi, spor bir görünüm için idealdir.

 

 Aksesuarlarda Abartıya Kaçmayın

 

Her zaman kıyafetleri tamamlayan ve şıklığı ön planda tutan şey aksesuardır. Daha iri ve göze batan kolyeler yerine ince zarif modelleri tercih edin. Bileklerde kıyafete göre deri veya metal bilezikler ve bileklikleri tercih edebilirsiniz. Deri uzun elbiseler ve deri uzun etekler bu sezon çok gözdedir. Bu kıyafetlerin altına giyilen topuklu ayakkabı sizi daha zarif ve daha şık gösterebilir.

 

 Siyah Renklere Öncelik Verebilirsiniz

 

Akşam yemeği için siyah bir tesettür gömlek giyilebilir. Optik desenler doğru kombin yapılırsa her yaş kadına yakışmaktadır. Vizon ve pudra tonları ile siyahlar birleştirmek farklı olabilir. Tesettür kap ya da ferace ile kıyafetin bütünlüğü tamamlanabilir. Dar pantolonların bileklerden daha fazla aşağı inmemesine özen gösterin. Kombinler şal veya eşarplarla renklendirilebilir.

 

 Tesettür Giyimde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Kendi stilinize uygun giyinin, başkalarının üzerinde her kıyafeti kendi üzerinizde denemekten kaçının. Sizi anlatan ve hayat tarzınıza uygun kıyafetlere yönelin. Kıyafetlerinizin sürekli ütülü ve düzgün durmasına özen gösterin. Birkaç istisna dışında fazla renkli ve desenle eşarp kullanmayın. Yüksek topuklu ayakkabılar boy ölçünüzle orantılı olmalıdır. Aşırı yüksek, apartman topuklar dış görünüm bozukluğuna yol açar. Güçlü kokulardan ve parfümlerden uzak durmak da küçük ipuçlarındandır.

 

 Kendinizle ve Çevrenizle Barışık Stiller Geliştirin

 

Tesettür kıyafetleri yerinde ve güzel giyinmek ve buna önem vermek, öncelikle kendinize ve çevrenize olan saygının göstergesidir. Bu yüzden uzun elbiseler, tunikler, gömlekler veya ferace ve kaplar gibi birçok modelden oluşan kıyafetlerde öncelikli olarak tesettür kurallarına olan uyumu göz etmek yerinde olacaktır. Görünümlerdeki ayrıntılara dikkat etmek, hem aile çevrenizin, hem iş yeri arkadaşlarınızın ve müşterilerinizin gözünden kaçmayan detaylara yönelmelerine neden olur. Kıyafetiniz çevrenize yaşam tarzınızla ilgili mesaj gönderir. Bu mesajı doğru ve yerinde kullanmanız önemlidir.

Tesettür kap modelleri ve fiyatları: https://www.zariftesettur.com/kap-pardesu