Zarif Tesettür’den 2018 Rengarenk Tunik Modelleri

 

Selma Sarı - Prenses Tunik - MürdümKadınları etkisi altına alan, her alanda günlükte ve özelde kullanabilen, farklı dokunuşlara sahip tesettür tunik modelleri ve renkleri ile her kadını büyülüyor. Birbirinden farklı ve çeşitli ürünler ile herkesten farklı kombinlemeler yaparak beğeni almanız da mümkün oluyor. Yaz mevsimini taçlandıran tuniklerde pembe renk, çiçek desenli şal ve babetler ile güzel günlere merhaba diyebilirsiniz. Siyah sever kadınlar için, siyah pantolon, siyah şal, siyah ayakkabı ile narçiçeği rengi bir tuniği kullanabilir; hem siyahtan hem de yaz renklerinden vazgeçmemiş olursunuz. Kot sevdasına tutulan her kadın için yalnızca kot pantolon giymek eksik olacaktır. Buz mavisi kot tuniklerin revaçta olması sayesinde, kot kumaşın tunik modellerini de severek tercih edebilirsiniz.

 

Fahrunnisa - Gökkuşağı Tunik Renkli ve Çeşitli Modeller

 

Yaz aylarında kıyafetlerde aranan özelliklerden bazıları; giyilen kıyafetlerin rahatlığı, yaza uygun renk çeşitleri, sıcağa karşı hafif kumaş kullanımı vb. olmaktadır. İçerisinde rahat hissedilmesinin sağlandığı tuniklerde, her renkten bulunması sayesinde kadınların istenilen renkleri seçmesi herkesin mutlu olmasını sağlıyor. Girilen ortamlarda, ayna karşısında her kadın kendisini güzel hissetmek ister. İyi seçilmiş bir kıyafetle bu durum mümkün olmaktadır. Zümrüt yeşilinin kullanıldığı bir kıyafetin şık olmama gibi bir lüksü bulunmamaktadır. Zümrüt yeşilinin tuniğe yansımış hali de inanılmaz bir görüntü verecektir. Kadınların her ortamda kullanabileceği kaliteli ve şık tasarımlar özel ve günlük kullanımların gözdesi haline dönüşüyor.

 

 Uzun Tunik Seçenekleri

 

Kısa tunik seçenekleri bol pantolon ve etekler ile kombinlenebilirken, uzun tunik boyları ise kumaş pantolonlarla şık duracaktır. Ekru renk yarasa kol model tunik, görenleri sevindirecek bir tona sahiplik ediyor. Fuşya renginde kol ve omuz detaylı kıyafet, yeşil rengi tonlarındaki şallar ile tamamlanarak kullanımı sağlanabilmekte. Ekru renk kolları fırfırlı tunik görenleri kendisine hayran bırakacak niteliklere sahip oluyor. Her kadına yakışacak ekru renk, turkuaz şallar ile bütünlük kazanacaktır. İki renkli (pudra, ekru) uzun tuniğin ön kısmının ekru, arka kısmının pudra olması sayesinde, şal rengini pudra olarak kullanmak faydalı olacaktır. Mavi ağırlıklı kareli tunik farklılık isteyenler için bir seçim oluyor. Siyah pantolonlar ile tuniği tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın