Yurtdışına En hızlı Tesettür Abiye Siparişi

sumay-bordo-kadife-masal-elbise-3

yurtdışına en hızlı tesettür abiye siparişi

Avrupa’da Yaşayan Müslüman Tesettürlü Hanımlar bulundukları ülkede tesettür abiye veya elbise ürünü bulmakta büyük zorluk yaşamaktadırlar.

İmkanların kısıtlı olması ve kitlenin zayıf olmasından dolayı böyle bir girişim söz konusu olmamakla birlikte olan tesettür mağazaları çeşitli ürün yelpazesine hakim değiller, türkiye’de bu durum çok aksi bir şekilde dünyanın tesettür giyim merkezi olmayı başarmıştır.

 

en yeni modeller ülkemizden dünyanın tüm ülkelerine gönderilmektedir, uzun yıllardır sektörde tesettür giyim üreticliği yapan ve yurtdışına uzun yıllardır tesettür giyim tedariği sağlayan zarif tekstil olarak 2013 yılında girdiği online tesettür giyim sektöründe hızla ilerlemektedir.

 

Yurtdışına ilk tesettür kıyafet ihracatı yapan yerli firmalardan biri olan zarif tesettür kargo ücreti almadan sadece 3 gün içinde avrupa’ya ve diğer ülkelere Gümrük sorunsuz gönderi teslimatı yapıyor.

 

sitemiz üzerinden yapacağınız abiye ve elbise alışverişlerinde çeşitli kampanyaları takip ederek uygun fiyatlara alışveriş yapabilirsiinz.

2017 tesettür abiye modelleri yine göz dolduruyor zarif tesettür ve özel tasarımcılar imzalı özel tesettür ürünleri görücüye çıktı yeni sezon modellere ulaşmak için https://www.zariftesettur.com/abiye adresini ziyaret edebilirsiniz..

Türkiye siparişlerinde ücretsiz değişim ve iade garantisi ile alışveriş yapabilir ürün ücretini kapıda ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Zarif tesettür türkiye içinde tüm bölgelere kapıda ödeme hizmeti vererek güven statüsünü üst planda tutmaktadır.

 

Yurtdışına kapıda ödemeli tesettür giyim hizmetimiz ne yazıkki bulunmamaktadır bunun en büyük sebebi ise henüz ülkemiz’de böyle bir hizmetin bulunmamasıdır.

Yurtdışına western veya kredi kartınız ile ücretsiz kargo hizmetimizden faydalanarak sipariş verebilirsiniz binlerce mutlu müşterimizden biride siz olabilirsiinz.

Türkiye’nin ve avrupanın en büyük giyim sitelerinden biri olan zarif tesettür avrupa müşterilerimiz için bütün imkanlarını seferber ederek en güncel yeni moda tesettür kıyaferlerini satın alınmasını sağlıyor.

gümrük derdine geç geldi derdine son sadece 3 gün’de avrupa’ya hızlı teslimat zarif tesettür ile mümkün..

Bir cevap yazın