Yepyeni Tesettür Abiye Modelleri

 

tesettür abiyeÖzellikle dış mekanlarda ve açık alanlarda gerçekleştirilen düğün, nişan, kutlama ve balo gibi organizasyonlarda son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ceketli tesettür abiye göz dolduran ve görenleri hayran bırakan ince işlemelere ve güzel detaylara sahip. Ceketli olmaları nedeniyle şıklık yarışında olan hanımların bu taleplerine anında cevap verdiği gibi aynı zamanda yağışlı ve rüzgarlı havalarda da ekstra bir koruma sunmaktadır. Genç bayanların en çok tercih ettiği renklerin başında pudra ve çağla yeşili gibi açık ve pozitif renkler yer alıyor. Bu modellere eşlik eden diğer renkler arasında somon ve beyaz gibi her beğeniye uygun karakteristik renkler de mevcut.

 

Ceketli abiyelerin ön kısımlarında yer alan ve çeşitli geometrik desenlerin çok daha göz alıcı bir şekilde fark edilmesini sağlayan ince işlemeler de söz konusu olabiliyor. Alışverişlerini kendi zevklerine ve giyim tarzlarına uygun bir şekilde tamamlamak isteyen hanımlar kataloglardan bu modellerin fotoğraflarını ayrıntılı bir şekilde inceleyip siparişin son halkasını tamamlayabilirler. Hem pelerinli hem de simli tesettür abiye modelleri de bu kategoride yer alıyor. Ayrıca pelerinli olan versiyonlarda seyyar pelerin adı ile lanse edilen bir ürün detayı da mevcut. Buna göre katılacağı organizasyonun tarzına bağlı olarak hanımlar aynı abiyeyi pelerinli ya da pelerinsiz olarak tercih etme ayrıcalığına ve lüksüne sahip.

 

 Dantelli Abiye Seçenekleri

 

Siyah, pudra, mor ve lacivert gibi renklere ev sahipliği yapan dantelli abiyeler bu kategorinin diğer ürünleri arasında kendisine müşteri kitlesi buluyor. Kendine has ve özgün tasarımları ile birlikte bir kere satın alındıklarında uzun yıllar boyunca çeşitli kalabalık içeren davetlerde gönül rahatlığıyla tercih edilebilen bu ürünler aynı zamanda yepyeni model ve tasarım harikalarını da bünyesinde barındırıyor. Mevsimlik olarak tercih edilebilen bu ürünlerin hem sıcak hem de soğuk havalara uygun kumaş seçimleri de mevcut. Eteklik kısmında yer alan dantel detayları elbiselerin çok daha şık ve estetik değerlere uygun bir şekilde görünmesini elverişli hale getiriyor. Aynı zamanda bu abiyeleri çeşitli çantalar ve topuklu ayakkabılar ile birlikte çok daha zengin bir noktaya taşımak da tamamen alıcıların elinde.