Yeni Tesettür Ürünlerinde Şık Ayrıntılar

tesettürFarklı tasarımlar bu sene de bayanların dikkatini çekiyor. Birbirinden şık ve özel detaylarla tamamlanan tesettür parçalarında seçenekler oldukça geniştir. Modern çizgilerle birleşen ürünler, her yaşa ve tarza da hitap etmektedir. Bayanlar gittikleri yere göre kombin oluşturuyor. Dolayısı ile bazen klasik bazen ise spor tarz tercih edebiliyorlar. Özellikle son dönemlerde pratik ve kullanışlı ürünler ön plana çıkıyor.

 

 Günlük Kombin Seçenekleri

 

Günlük hayatta bayanlar şık olmak isterken, aynı zamanda kendilerini rahat hissetmek de ister. Dolayısı ile günlük tesettür parçaları bu yönde bayanların isteklerini karşılıyor. Tunik parçaları her zaman olduğu gibi bu sezonda da dikkat çekiyor. Tasarımlarda yer alan farklı kesimler ve ayrıntılar oldukça şıktır. Asimetrik kesimler parçalara hareketlik katarken, kumaş dokuları ise parçanın duruşunu etkilemektedir.

 

Tunik modellerin yanı sıra, ferace modelleri de tesettür modası için olmazsa olmazlardan. Ferace modelleri dış giyim parçası olarak tercih ediliyor. Özellikle dar kesimli pantolon modelleri ile oldukça şık durmaktadır. Klasik tarzını benimseyen bayanların tercihi gömlek veya bluz olabiliyor. Yaka detaylı bu ürünlerde geniş seçenek yelpazesi de bulunuyor.

 

 Sıcak Renkler Ön Planda

 

Moda sektörü her yönü ile ciddi anlamda gelişiyor. Buna paralel olarak tesettür sektöründe de yenilikler devam etmektedir. Sunulan parçaların görselliği önem kazanırken, renk ayrıntısını es geçmek doğru olmayacaktır. Kış sezonunda sıcak renklerin hakimiyetini görmek mümkün. Haki, bej, kahve ve tarçın renkleri ön plana çıkmaktadır. Bazı giyim parçalarında iki rengin kullanıldığını görmek mümkün. Son bir kaç yıldır trendler arasında baskılı ve desenli parçalar bulunmaktadır. Bayanlar tercihlerini yaparken parçaların trend, kullanışlı ve şık olmasını ister. Özellikle yapılan indirimler bayanlar için büyük bir avantaja dönüşüyor.

 

 Nasıl Kombin Oluşturulmalı?

 

Bayanlar öncelikle kendi beden yapısını iyi tanımalı. Böylelikle daha doğru ve yakışan kombin yaratmak mümkün olacaktır. Bir diğer detay ise bacak boyudur. Genelde en çok yapılan hata bu noktada oluyor. Eğer boyu olduğundan daha uzun göstermek istiyorsanız, bacak boyunu kesmeyen modeller tercih edilmeli. Tesettür modasında modern parçalar mevcuttur. Dolayısı ile herkes kendi tarzına ve beden yapısına uygun bir kombin yaratabilir. Gidilen yeri göz önünde bulundurmak da önemli olan bir diğer husus.