Yeni Sezonda Tesettür Dış Giyim Detayları

tesettür dış giyimModa sektöründe yerini sağlamlaştıran tesettür giyim, her mevsim için kendi trendini oluşturmaya devam ediyor. Havaların soğuması ile beraber de yeni sezonda tesettür modasının dış giyim çizgileri yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı. Dış giyim ürünleri özellikle doğru parçalar ile takım haline getirildiğinde ortaya çok şık bir görüntü çıkmasını sağlıyor. Bu sebeple sonbahar kış döneminde üretilen kap, kaban, pardesü, panço, ferace, trençkot ya da mantolar da kadınların dikkatini çekmeyi başarıyor.

 

 Kürk Detaylı Kaplar

 

Yeni sezon tesettür dış giyim ürünleri arasında en dikkat çeken model kürk detaylı kaplar olarak ortaya çıkıyor. Kapüşon kısmında, ürün yakasında ya da kol bileklerinde kürk işlemesi bulunan tesettür kaplar rahatlıkla günlük kıyafetler ile kullanılabilir. Kürklerin siyah ya da kahverengi gibi renk seçenekleri de mevcut. Siyah ya da haki yeşili triko cins kumaştan üretilen kaplara alyadua.com İnternet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca aynı site üzerinde kürk kullanımı tercih etmeyenler için pullu payetli ya da düz kesim tesettür kap modelleri de mevcut.

 

 Kabanlarda Canlı Renkler

 

Yeni sezonda tesettür modası için üretilen kabanlarda lacivert, siyah ve kahverengi gibi koyu renklerin yanı sıra; hardal, bordo ve fuşya tarzında canlı renklerin kullanıldığı görülmektedir. Koyu ve tek renk takımlarınızın üzerine giyeceğiniz renkli kabanları ince kemerler ile tamamlayıp oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 Feracelerde Farklı Modeller

 

Çok soğuk günler için ince sayılabilecek feraceler tesettür dış giyim kategorisinde yer alan en popüler parçalardan biridir. Diğer dış giyim ürünlerine kıyasla feracelerde daha fazla sayıda model ve renk seçeneği olması, bu ürüne olan ilginin de fazla olduğunun bir kanıtıdır. Buna göre bu sezonda ön plana çıkan ferace modellerinde fırfır, asimetrik kesim, abaya, inci işlemeleri ve püskül detayları göz kamaştırıyor. Kişiye bağlı olarak inci işlemeli ve püsküllü ferace modelleri özel davetlerde tercih edilebilecekken; asimetrik kesim ve abaya tarzındaki daha sade ferace modelleri ise günlük işlerde rahatlıkla kullanılabilir. İsteğe bağlı olarak feracelerin boyu da ayak bileği hizasında ya da diz kapağının biraz altında bitebilir.