Yeni Sezon Tesettür Modasında Neler Dikkat Çekiyor ?

 

Asil Elbise Mavi - Gizem KışYeni sezonda moda anlamında damga vuran modeller arasında tesettür elbise modelleri de karşımıza çıkmaktadır. En özel günlerde davetlerde veya yemeklerde tüm dikkatleri üzerinizde toplayabileceğiniz yeni ve şık tasarımlar yeni sezon içerisindeki yerlerini almış bulunmaktadır. Fakat yeni sezonda özellikle tesettür modası anlamında hangi tarz elbiseler tercih edilmelidir? Tesettür giyiminde bu sezonun damga vuran moda renkler nelerdir? Bu sorular bağlamında tesettür giyimi noktasında akla gelen bütün markalar birbirleriyle yarışa girmiş bir haldedir diyebiliriz.

 

 YENİ SEZON TESETTÜR GİYİMİNDE ÖNE ÇIKAN DETAYLAR NELERDİR?

 

Yeni sezon tesettür giyiminde birbirinden farklı çeşit çeşit tasarımlar moda içerisinde yerini almış bulunmaktadır. Bu bağlamda özellikle tül detayı bulunan tesettür kıyafetler zerafet konusunda vazgeçilemez seçenekler arasındadır. Ayrıca bu tarz elbiselerin göğüs omuz ve kol kısımlarında kullanılan ince detaylı işlemeler de bu sezonun en trend tarzları arasındadır diyebiliriz. Tabi ki elbiselerdeki bütün bu ince detayların ve zarif ayrıntıların yanı sıra renk seçiminde de en moda ve trend olan renkleri seçebilmek ve uyumlu bir şekilde giyinebilmek de son derece önemlidir. Peki, yeni sezonun en eğilim tesettür renkleri nelerdir?

 

 TESETTÜR GİYİMİNDE YENİ SEZONUN TREND RENKLERİ NELERDİR?

 

Hiç şüphesiz ki giyim noktasında renkler de modayı etkisi altına alarak popülerlik kazanan en önemli detaylar arasındadır. Yeni sezon tesettür giyiminde en moda ve trend renkler arasında en başta gelen rengin mor ve kırmızı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Eğer sizler de modaya uygun bir renk arayışındaysanız bu renkleri gönül rahatlığı ile tercih edebilir ve giyim dolabınızda, modaya uygun şekilde zenginlik kazandırabilirsiniz. Bu renklerin yanı sıra alternatif olarak tercih edilebilecek diğer trend renkler olarak da mürdüm, lacivert ve zümrüt renklerini de sayabiliriz.

 

 TESETTÜR GİYİMİNDE YENİ TREND: SADELİK

 

Tesettür giyimi modasına ilişkin olarak belirtilen tüm bu bilgilerin yanı sıra yine önemle belirtmek gerekir ki yeni sezon giyimde en trend noktalardan birisi de sadeliktir. Sizler de tesettür giyiminde modaya uyum sağlamak ve sadelikten yana şıklığınızı korumak istiyorsanız ince detaylarla süslenmiş fakat şık olduğu kadar da sade gözüken elbiseleri ve abiye modelleri tercih etmelisiniz.

 

Bir cevap yazın