Yeni Sezon Tesettür Kışlık Elbise Kombinleri

 

tesettür kışlık elbiseTesettür giyim her sene kendini yeniliyor ve bu yenilenme arasında kendini en çok belli eden kombinler de elbiselerdir. Bu elbiseler her sene yeni sezona damgasını vuruyor. Tesettür kışlık elbise modelleri günlük hayatta, sahilde, davette, özel bir günde, düğünlerde kısacası her yerde giymeye uygun. Üstelik sezonun kış renkleri ve desenleriyle oldukça şık bir görüntü ortaya çıkıyor. İnci detaylar, kare desenler, omuzları işlemeli olanlar, volan kol detayı olanlar, pul payetliler ve daha fazlası bu sene ön planda olan favori parçalar arasındadır. Bu parçaları satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kumaşın, desenin ve rengin birbirine uyum sağlamasıdır.

 

Bayanların satın alırken dikkat etmesi gereken bir diğer önemli nokta ise tesettür kışlık elbise rahatlığıdır. Kış ayında tercih edilen bu elbiselerin açık renkli olması gerekir çünkü hem sezona uyumlu şık bir görüntü ortaya çıkar hem de koyu renklerle güneş ışınlarını direkt olarak üzerimize çekmeyiz. Elbisenin üzerine kullanılacak olan şal veya eşarp modelleri de ayrı bir önem taşır. Tercih edilen tesettür kışlık elbise tonlarında açık renklerde ve elbisenin desenine uygun ya da düz renkler tercih edilebilir. Ayakkabı seçiminde ise kullanılan modelin tarzına uygun ayakkabı tercih edilmelidir.

 

 Özel Günlerde Ve Gece Davetinde Tesettür Elbise Kombini Nasıl Olmalıdır?

 

Kış ayının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da başladı ve elbise kombineleri de değişti. Tesettür yeni sezon kombineleri arasında ışıl ışıl kış renkleri tercih ediliyor. Bu yüzden tesettürlü bayanların kombin konusunda daha hassas ve dikkatli olması gerekiyor.

Gece davetlerinde ve özel günler de simli modeller tercih edilebilir ya da daha sade modeller kullanmak isteyen bayanlar da açık renkli elbiseler tercih edip üzerindeki desenin renginde bir şal ya da eşarp ile kombini tamamlayabilir. Eğer elbise de desenler fazlaysa en ön plan da olan renk tercih edilmelidir. Ve bu tarz koyu ve aşırı desenli elbiselerde aksesuar kullanmayı tercih etmeyin. Çünkü o zaman da elbisenin renginden dolayı bir abartı olur ve üzerinizde bir karmaşa olur.