Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

 

tesettür elbiseHer kadın içinde kendini mutlu hissettiği kıyafetlerle ancak şık görünebilir. Kimsenin beden kimseninkiyle aynı olamayacağı için her kadına yakışan model farklıdır. Bu nedenle bedeninizi tanımalı ve bedeninize uygun kıyafetler tercih ederek şık bir görünüme ulaşmalısınız.

 

 2018 Tesettür Elbise Modelleri

 

Yaz aylarında en çok tercih edilen parçalardan birisi de kuşkusuz ki elbiselerdir. Şık elbiselerle siz de bu yaz harika görünebilir ve şıklığınız ile göz kamaştırabilirsiniz. Bu sezon elbise modellerinde sıkça kullanılan çiçek desenleri ve puantiye desenleri genç kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kilo sorunu yaşayan ya da daha ince ve daha uzun görünmek isteyen kadınlar ise dikine kullanılmış çizgi detaylarını elbiselerinde tercih edebilirler. Tesettür elbise modellerinde bu sezon nakış işlemeler ve boncuk işlemeler de ön plana çıkıyor. Sizi en güzel gösterecek elbise modelini bularak iş hayatında ve günlük hayatınızda çok şık kombinler yapabilirsiniz. Aynı zamanda elbiseleri kombinlemesi de diğer kıyafetlere göre daha pratik ve kolay olduğu için size zamandan kazandırır ve çoğu zaman kurtarıcınız olur.

 

 Elbiselerde En Çok Tercih Edilen Desenler

 

Son zamanlarda bahar ve yaz aylarının da gelmesi ile birlikte elbiseler de çiçek açmaya başladı. Özellikle de büyük çiçek desenleri ile hareketlendirilen elbiseler kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. Şıklığınızı küçük aksesuarlar kullanarak tamamlayabilir ve zarif bir görünüme ulaşabilirsiniz. Boyunuzun kısa olduğunu düşünüyorsanız uzun ve tek renk elbiseler tercih ederek daha uzun görünme şansı yakalayabilirsiniz. Etek kısımlarına doğru bolaran çan etekler bu sezonun en dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor. Özellikle de yaz aylarında şifon elbiseler ve tül detaylarla hareketlendirilen modeller şık ve modern bir görünüme ulaşmamıza yardımcı oluyor.

 

Bu sezon puantiyeler, geometrik desenler, inci ve boncuk işlemeler elbiselere hareket katıyor. Siyah ve gri bu yaz kenara itilecek ve yerine capcanlı renkler gelecek. Bu yaz her yerde renklerin hakimiyeti e çarpıcılığı kendisini gösterecek. Öyle ki pembe, turuncu, sarı gibi sıcak renkler her ten renginde kadının tercih edeceği şık elbise modellerine renk katarak renkli bir yaz geçirmemizi sağlayacak.