Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

tesettür elbiseHer yıl gelişen ve değişen tesettür elbiseler bu sene de yeni sezon parçaları sayesinde yıla damgasını vuracak. Hem günlük hayat için hem de özel davetlerde giyilmek için hazırlanan tesettür elbise modelleri bu yıl da çok konuşulacak. Bu yıl tesettür elbiselerde arasından geçen yıllarda olduğu gibi yine nakış detayları öne çıkıyor. İnci ve boncuklar ile süslenmiş yakalar, kare ve çizgili desenli elbiseler ve kollarında işleme bulunan elbiseler bu yıla damgasını vuracak olan elbiseler arasındadır.

 

Birbirinden farklı model ve tasarımlar gün geçtikçe artmaya ve moda olmaya devam etmektedir. Bu elbiseleri seçerken dikkat edilmesi gereken nokta ise kumaş ve rengin birbiri ile uyumlu olmasıdır. Ayrıca yeni sezonun favori parçalarından biri olan gömlek modellerinin her mevsim kullanılabiliyor olması hanımların büyük beğenisini kazanıyor.

 

 Yeni Sezon Günlük Tesettür Elbise Nasıl Kombinlenir?

 

Günlük hayatta kullanılan tesettür elbiseler yeni sezonda en çok tercih edilecek olan elbiseler olarak göze çarpıyor. Pek çok farklı tarzı yansıtan bu elbiseler, günlük hayatta kombinlenecek olduğunda renklerine çok dikkat edilmesi gerekir. Özellikle sıcak havalarda giyilecek uygun renkli elbiseler hanımlara oldukça kolaylık sağlar. Elbiselerin altına giyilecek olan babet ya da spor ayakkabı günlük hayatta rahatlığın oluşmasını sağlayacaktır. Ayrıca tercih edilen şal ya da eşarp kombin açısında çok önemli bir konumda iken bu ikisinin elbise ile olan uyumu yeni sezonda farkını iyice ortaya koyacaktır.

 

 Yeni Sezon Tesettür Elbise Gece Davetlerinde Nasıl Kombinlenir?

 

Yeni sezonda tesettür elbise modelleri arasından birçok parça özel gün ve gece davetlerinde rahatlıkla tercih edilerek kullanılabilecektir. Simli elbiseler özellikle bu anlamda oldukça şık bir görüntü ortaya çıkartacaktır. Bu yaz sezonunda tesettürlü hanımların favori parçalarından olan simli elbiseler güzel bir kombin olanağı sağlayarak gece davetlerinin vazgeçilmezi konumundadır.

 

Gece daveti kombinlerinde eşarp ve özellikle şal çok önemli yer kaplar. Özenle seçilmiş bu parçalar yeni sezon simli tesettür elbiseleri ile renk uyumu bakımından bir ahenk sağladığında ortaya harika bir seçim çıkmış olacaktır. Yine yeni sezon elbiselerin altına giyilecek olan ayakkabıların elbise ile uyumu konusunda dikkatli davranılması gerekecektir.