Yeni Sezon Büyük Beden Tesettür Kıyafet Markaları

 

 

 büyük beden tesettürHanımların kıyafet alırken en zorlandığı konulardan biri istenilen bedenin bulunmasıdır. Büyük beden kıyafetlerin edinilmesi hanımlar için zor bir durumdur. İstenilen modelde ve renkte bir kıyafetin aynı zamanda da büyük bedenin olması oldukça zor bir ihtimaldir. Tesettürlü hanımlar da bu durumdan dert yanmaktadır. Tüm bunların yanında büyük beden tesettür kıyafet arayanlar için artık böyle bir zorluk bulunmamaktadır.

 

Çeşitli markalar artık büyük beden hanımları düşünerek kalıplarını genişletmiştir. Bu sayede de büyük beden kıyafet kullanan tesettürlü hanımlar istedikleri elbise modellerine ulaşabilmektedir. İstenilen renk ve modellerde yeterli sayıda büyük beden kıyafet üretilmektedir. Ayrıca sadece büyük beden kıyafet üreten markalar da vardır. Alıcılarının büyük beden hanımlardan oluşan markalar da bulunmaktadır. Büyük beden kıyafet üreten birkaç marka şunlardır:

 

Piennar

 

Özgün modelleri ile öne çıkan Piennar markası büyük beden hanımlar için de ürünler çıkarmaktadır. Normal beden kıyafetlerin modellerini büyük bedene uyarlayarak hazırlayan marka, alıcılarına şık olmayı vaat etmektedir. Bunun yanında fiyatların uygun olması da tüketicilerin hoşuna gitmektedir. Normal beden kıyafetler ile büyük beden kıyafetler arasında fiyat farkı olmaması alıcıları memnun eden uygulamalardan biridir.

 

Rana Zen

 

Elbise ve abiyelerde ayrıntılara önem veren Rana Zen markası büyük beden hanımları da düşünmektedir. Büyük beden kıyafetlerde üreten marka renk skalasının genişliği ile sıkça tercih edilmektedir. Modellerin modern ve şık olması da tesettürlü büyük beden hanımları bu markaya yöneltmektedir.

 

Fahrunnisa

 

Düğün, sünnet, nişan ve mezuniyet gibi organizasyonlar için abiye ve elbise üreten marka büyük beden hanımlar için de ürünler tasarlamaktadır. Şıklığa ve özgünlüğe önem veren marka çeşitli modeller ile özel günler ve geceler için aranan ürünleri bünyesinde barındırmaktadır.

 

Sümay Moda

 

Özellikle büyük bedenler için üretim yapan Sümay Moda tasarımlarını buna göre hazırlamaktadır. Hedef kitlesi büyük beden hanımlardan oluşmaktadır. 44, 46 ve daha büyük bedenler için ürünler oluşturmaktadır.

 

Amine Hüma

 

Orta yaş büyük beden hanımlara yönelik modeller üreten Amine Hüma markası şık ürünler sunmaktadır. Renklerin canlılığı hanımları bu markaya çekmektedir. Büyük beden hanımların ürün bulamama sıkıntısı gideren marka tüketicilerinin yüzünü güldürmektedir.