Yeni Mevsim Yeni Renkler

 

tesettür elbiselerSezonun en yeni renkleri ile yaz aylarına şık bir giriş yapmak ister misiniz? Tarzınıza ve fiziki ölçülerinize uyumlu birbirinden güzel modeller ile tesettür yeni sezon ürünleri online mağazanızda sizleri bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılın da en moda tesettür yazlık elbise çeşitlerini görmeden kararınızı vermeyin.

Yeni sezon tesettür elbiseler: https://www.zariftesettur.com/tesettur-elbise

 Sezonun Moda Rengi

 

Tesettür giyim tasarımcıları yaz aylarında daha çok açık renkleri tercih ediyor. Açık ve canlı renk tonları özellikle beyaz ve krem kullanılarak tasarlandığında ortaya birbirinden zarif modeller çıkıyor. Her biri farklı kumaş ve desenlerle süslenen bu modeller yanında kullanacağınız diğer kombin parçalar ile elbiseleriniz daha da güzelleşiyor. Bu yaz beyaz, pudra, fuşya, yeşil ve tonları, mavi ve tonları, turuncu ve tonlarını sık sık vitrinlerde ve online kataloglarda görebilirsiniz.

 

 Sezonun En Moda Modelleri

 

Tesettürlü elbise modellerinde sezonun en moda modelleri enine ve boyuna çizgili modeller, nakış, dantel, taş ve boncuk işlemeli modeller olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca üçgen kesim, etek, kol, boyun, sırt ve bel kısımlarında çeşitli süs ve model ayrıntıları kullanılarak tasarlanan modeller de hanımlar tarafından oldukça beğeniliyor.

 

Elbiseleri güzel gösteren bir başka unsur ise hiç şüphesiz elbisenin üretiminde kullanılan kumaşlar. Kumaş türleri arasında kot ve ketenler yaza özgü özellikleri ile sıklıkla tercih edilen türler arasındaki yerini alıyor. Özellikle ince kot ve keten kumaştan tasarlanan elbiseler sezona uyumlu şal, eşarp, çanta ve konvers ayakkabılarla sportif bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Kot elbiselerde kullanılan nakış, püskül ve tül detaylarında bulunan farklı renkler sayesinde de kıyafetinizi tamamlayan diğer giyim unsurlarını farklı renklerde tercih edebiliyorsunuz.

 

Hangi elbisenin size çok yakışacağını görmek için fiziki özelliklerinizi iyi tanımalısınız. Örneğin zayıf ve uzun boylu iseniz sade renk ve kumaşlar yerine daha canlı ve hareketli elbiseleri tercih ederek enerji dolu bir görünüm kazanabilirsiniz. Daha kısa ve daha kilolu bir yapınız varsa sade renk ve modelleri seçerek daha zarif bir görünüm kazanabilirsiniz. Seçimlerinizi rahat yapabilmeniz ve beden seçeneklerini doğru değerlendirebilmeniz için online kataloglardaki hazır kombinasyonları inceleyin ve beden tablosuna mutlaka göz atın.