Yeni Dönem Tesettür Elbise Modelleri

Asil Elbise Mor - Gizem KışÇiçek desenli tesettür elbise modelleri hem nostaljiyi yansıttığı için hem de modern bir kumaş bütünlüğüne sahip olduğu için kataloglar içerisinden seçilip en fazla siparişi verilen elbise türlerinin başında geliyor. Bunun dışında klasik ölçülerden sıkılan hanımlar için asimetrik kesimlere sahip ve hareketli görünümleri ile bir canlılığın simgesi haline gelen elbise modelleri de mevcut. Lazer kesim olan ve düz şeritler halinde mükemmel bir orantıya sahip olan elbiseler de ek seçenekler arasında bulunuyor. Bu senenin en moda elbise modelleri arasında artık bir klasik olarak kabul edilen ve her yaşta hanımın rahatlıkla giyip çeşitli düğünlerde ve toplanma alanlarında arz-ı endam ettiği dantelli elbiseler yer alıyor. Danteller elbisenin gövde kısmını süsleyebildiği gibi etek kısımlarında da ayrı bir tasarım harikası olarak göz doldurmayı başarıyor.

 

 Alternatif Tesettür Elbise Modelleri

 

Nakışlı olan modeller de alternatif tesettür elbise modellerinin başında geliyor. Nakışlar orta yaşlı hanımlar kadar genç hanımların da alışveriş listelerini doldurmaya devam ediyor. İsteyenler mürdüm ve somon gibi göz kamaştırıcı, farklı ve cazip renk seçenekleri arasından tercihlerde bulunabiliyor. İsteyenler için simli seçenekler de mevcut.

 

 Tesettür Elbise Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Hanımlar tesettür elbise alırken mutlaka deneme yoluna gitmelidir. Ancak online alışveriş yapan hanımlar için böyle bir imkan ve ihtimal söz konusu olmadığı için beden boylarını ve kumaş özelliklerini iyice araştırıp buna göre karar vermeleri daha sonra iade ya da değişim süreçleri ile uğraşmamaları adına kritik bir önem taşıyor. Bunun dışında mutlaka fiyat karşılaştırmaları yapılmalı ve en uygun olan elbise modelleri tercih edilmeli.

 

Elbiseler uzun vadeli olarak, bazen yıllarca süren bir zaman döngüsünde giyildiği için mutlaka iyice araştırılıp alınması gereken giyim türleri arasında bulunuyor. Bunun dışında sırf ucuz diye kendi tarzını ve beğenisini yansıtmayan elbiseleri daha sonra pişmanlık yaşamamak adına satın almamakta fayda var. Biçim ve renk uyumu da mutlak surette gözetilmeli, çok parlak ya da sönük renkler yerine genellikle ilkbahar ve yaz aylarında giyildiği için bu mevsimlerin özelliklerini yansıtan ürünler tercih edilmeli.

 

Bir cevap yazın