Yeni Çıkan Ferace Modelleri

Yeni dönemde piyasaya sürülen birbirinden güzel birçok ferace modeli bulunmaktadır. Sonbahar iklimlerinde rahatlıkla giyebileceğiniz yeni çıkan ferace modelleri kadınların dikkatini oldukça çekmiş durumdadır. Aşağıdaki yeni çıkan ferace modellerine bakarak sizde internet sitelerinden beğendiğiniz modeli kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

 

  1. Süet Detaylı Ferace

 

İnternet üzerinde birçok renk seçeneği barındıran süet detaylı feraceyi kalın yapısıyla soğuk havalarda giyebilirsiniz. Kaliteli süet kumaşından elde edilen bu ferace modelini internet sitelerinde bulabilirsiniz. Tam yarı fiyatına eşit olan indirim fırsatı ile bu ferace modelini hemen tükenmeden satın almalısınız.

 

  1. Güpür Ve İncili Ferace

 

Çok şık duran tasarımı ile kadınların ilgisini yeterince çekmeyi başaran güpür ve incili ferace modeli internet üzerinde rekor kırmaya hızla devam etmektedir. Çok kaliteli bir kumaş türünden imal edilen bu ferace modeli kesinlikle kadınlara önerilmektedir. Ayrıca bu modelin geçici bir süreliğine avantajlı indirim fırsatı bulunmaktadır.

 

  1. Dantel Ve İncili Ferace

 

Dört adet renk ve birçok ölçü beden seçeneği bulunan bu ferace son günlerde en çok tercih edilen modellerden biri haline gelmiştir. Prada adlı çok kaliteli ve sağlam bir kumaş türünden üretilen bu ferace modelini soğuk havalarda rahatlıkla giyebilirsiniz. Ayrıca kalitesine ve tasarımına göre ise çok uygun bir fiyat barındırmaktadır.

 

  1. Nakışlı Ferace

 

Farklı ve kaliteli krep kumaşından elde edilen nakışlı ferace modeli kadınların ilgisiyle son zamanlarda popüler bir hale gelmeyi başarmıştır. Çok güzel ve şık tasarımı bulunan nakışlı ferace modelini internet sitelerini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

 

  1. Birit Detaylı Düğmeli Ferace

 

Likralı kumaş türünden üretilen birit detaylı düğmeli ferace modeli özellikle soğuk hava şartlarına göre tasarlanıp piyasaya sürülmüştür. Beş adet renk seçeneği mevcut olan bu ferace modelinin ayrıca avantajlı indirim fırsatı bulunmaktadır. Stok üzerinde tükenmeden hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.

 

  1. Deri Detaylı Ferace

 

Sağlam bir yapı özelliği bulunan krep kumaştan üretilen deri detaylı ferace modeli kesinlikle en çok sevilen ve satılan kıyafetlerden biri olmayı başarmıştır. Dört adet renk seçeneği ve kısa bir süreliğine indirim kampanyası bulunan deri detaylı ferace modelini gerekli internet sayfalarına girerek hızlı bir şekilde sipariş verip satın alabilirisiniz.