Whatsapp ile tesettür giyim siparişi

WHATSAPPGelişen günümüz teknolojisi ile birlikte artık whatsapp ve diğer sosyal mecralar üzerinden ticaretin önü açıldı.

Önceden sadece kredi kartı ile yapılan e-ticaret alışverişleri artık çeşitli yollar ile rahatlıkla yapılmaktadır.Moda sitemizin en sevilen tesettür ürünlerini whatsapp hattımız üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Zarif Tesettür Whatsapp Hattı : 0545 540 6000 Tek yetkili whatsapp hattımız budur.

Whatsapp üzerinden sipariş verebilmek için istediğiniz ürünün resmi veya ürün kodu ile birlikte vermeniz gereken bilgiler.

  • isim soyisim
  • Ülke
  • il
  • ilçe
  • Açık adres
  • Ürün Bedeni

Gibi bilgileri ileterek siparişinizi Kapıda Ödemeli olarak verebilirsiniz..

Whatsapp Sipariş servisi kapıda ödeme hizmeti sadece türkiye için geçerlidir.

Yurtdışından sipariş vermek isteyenler Sadece Western unior,ve klarna gibi ödeme sistemleri ile sipariş verebilir.

Siparişinizin gerçekleşmesi için ödemeyi size verilen hesap numarasına yaptıktan sonra ilgili MTCN numarasını Whatsapp hattımızdan ileterek siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yurtiçi ve yurtdışı Siparişler 3 gün içinde teslimatı gerçekleşiyor.

Türkiyede ilk olarak express kargo servisini zarif tesettür kullanmıştır.Yurtdışndan verdiğiniz siparişler için haftalarca beklemeniz gerek yok sadece 3 günde siparişini verdiğiniz ürün kapınızda..

 

Zarif Tesettür Değişim ve iade Garantisi

Firmamız ağırlıklı olarak Bayan abiye modelleri sunmaktadır, Özel tasarım tesettür abiye modellerinde değişim ve iade süresi ürünü teslim aldıktan sonra başlar ve 24 saat sonra biter en geç birgün sonra kargouyu kargocuya teslim etmeniz gerekmektedir.

 

Bünyemizdeki tüm markaların ürünlerini whatsapp hatımızdan sipariş verebilirsiniz. Gerekli sipariş takibinide whatsapp hattımız olan 0545 540 6000 numaralı whatsapp numaramızdan yapabilirsiniz

 

Telefon ile canlı sipariş hattımız 0850 304 15 20 numaramızdan satış temsilcileri ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.

 

Zarif tesettür türkiye’nin ilk tesettür abiye sitesidir bünyemizde kalitesine güvendiğimiz 1.sınıf ürünler bulunmaktadır sadece. tüm ürünler kendi stoklarımızda olup kalite kontrol’den geçtikten sonra müşteriye ulaşmak için yola çıkmaktadır.

2017 yeni sezon abiye,elbise ve büyük beden modellerimiz stoklara girdi hemen incelemek için sayfamızı ziyaret ediniz..https://www.zariftesettur.com

Bir cevap yazın