Turuncu Renk Hangi Tesettür Elbiseler İle Kombinlenir?

 

turuncu tesettür kombinTuruncu renk genellikle sonbahar rengi olarak bilinse de 2018 modasında tesettür elbise modellerinde turuncu rengin çoğunlukla kullanıldığı görülmektedir. Turuncu renk kişiye dinamik, heyecan ve mutluluk vermektedir. Kırmızı rengin sıcaklığından sonra ilk sıcak renk turuncu olmaktadır.

 

Sıcaklık ve mutluluk veren turuncu rengi moda tasarımcıları tarafından tesettür giyimde de fazlasıyla kullanılarak ortaya harika kreasyonlar çıkmıştır. Etekler, pantolonlar, ceketler ve kaplar kısacası bütün tesettür giyim parçalarında turuncu rengin hakimiyeti bulunmaktadır. Turuncu renk elbisenin doğru bir şekilde kombinlenerek ortaya şık bir görünüm çıkar.

 

 Turuncu Elbise İle Kot Ceketin Uyumu

 

Kot kumaşını sevmeyen kadın yoktur. Özellikle genç kesime kot kumaşı denilince akan sular durmaktadır. Pantolon, ceket, etek ve pardösülerde kot tercih edilmesi tesettürlü kadınları daha şık göstermektedir. Bundan dolayı turuncu renge sahip olan tesettür elbisenizin üzerine kot ceket giyerek harika bir kombin oluşturabilirsiniz. Turuncu tesettür elbise ve kot ceketin ne kadar uyumlu olduğunu görebilirsiniz. Diğer detaylarda turuncu rengini biraz açmak isterseniz beyaz rengi kullanabilirsiniz. Ayakkabı olarak ise spor ve lacivert ayakkabı tercih edilmelidir.

 

 Turuncu Ve Lacivert Rengin Harika Uyumu

 

Birçok kadın turuncu rengin dikkat çekmesi ve nasıl kombinleyeceğini bilmediği için pek fazla tercih etmemektedir. Fakat turuncu renk lacivert ile bir araya geldiğinde harika bir uyum oluşturur. Aldığınız turuncu elbiseyi kombinlemek için yanında muhakkak lacivert şal almalısınız. Çünkü turuncu rengi elbisenin üzerine en uyumlu kombin lacivert şal olmaktadır. Bunun yanı sıra çanta ve ayakkabı kombininde de lacivert renginden şaşmamak gerekir.

 

 Turuncu Ve Vizyon Rengin Birleşimi

 

Turuncu elbiseye lacivertten sonra en çok uyumlu olan renk ise vizon rengi olmaktadır. Vizon rengi tesettür giyimde son zamanların en tercih edilen favori renklerin arasında olmaktadır. Vizon rengi özellikle tesettür abiyelerde daha fazla tercih edilmektedir. Vizon ve turuncu rengi bir arada düşününce alakasız gibi gelse de, kombin yapıldığında ne kadar şık ve asil durduğu göreceksiniz. Turuncu elbise üzerine vizon şal harika bir uyum sağlamaktadır. Bunun yanı sıra ayakkabı ve çanta tercihinde de vizon renk tercih edilmelidir.