Trend Özelliklerine Uyan Tesettür Giyim Tasarımları Nelerdir?

 

 

Stil Tulum - Mor - Pınar şemsKapalı bayanların modayı yakından takip ederek tarzlarını yaratmaları ve sezonun trend modellerini seçmeleri nedeni ile bayanlara yönelik ürünler yaratıcı ve şık tasarımlar ile oluşturulmaktadır. Ürün yelpazesinde yer alan modeller sezonun trend ayrıntıları düşünülerek tasarlanmaktadır. Her tarza uygun ve farklı renk seçeneklerine sahip tesettür tasarım modelleri Zarif tesettür aracılığı ile bayanlara sunulmaktadır. Kaliteli ürünlerin, zarif tasarım modelleri ile oluşturulduğu adreste, elbiseler sezonun öne çıkan ürünleri arasında yer almaktadır.

 

Elbise modellerinde, jile tasarımlar sezonun trend modelleri arasında yer almaktadır. Jile modellerinde bel bölgesinde kuşak kullanımı ile tasarımlar hazırlanmaktadır. Modellerde üst beden kısmında oturan bir kesim tercih edilirken, etek kısmında dökümlü ve geniş bir kesim oluşturulmuştur. Göğüs bölgesinde ise beyaz renk dantel yaka ayrıntısı kullanılarak, zarif bir görüntü elde edilmiştir. Sezonun trend jile modellerinde, bordo, haki, çağla, mürdüm, mavi gibi renkler tercih edilmiştir.

 

 Sezonun Öne Çıkan Tesettür Tunik Tasarımları Nelerdir?

 

Sezonun diğer öne çıkan ürünleri ise tunik modelleridir. Tunik modelleri bayanlar tarafından hem davetlerde hem de günlük giyimde en çok tercih edilen tasarımları arasında bulunmaktadır. Özellikle kadife tunik tasarımları trend modeller arasında yer almaktadır. Kadife tuniklerde salaş bir kesim kullanılmakta ve siyah renk tercih edilmektedir. Salaş kesimli, siyah kadife tunik modelleri bayanların hem günlük kullanımında hem de gece davetlerde kullanımına uygun bir model olarak karşımıza çıkmaktadır. Yine uzun boyda ve salaş kesimle tasarlanan tunik modellerinde toprak tonları tercih edilerek tasarlanan bej, turuncu ve kahverengi tunik modelleri trend ürünler arasında yer almaktadır. Bu renkler ile oluşturulan tesettür tuniklerin ön beden kısmında uygulanan inci boncuklar ve taşlar ile yapılan süslemeler dikkat çekmektedir.

 

Trend modeller arasında yer alan prenses tunik tasarımları ise modern ve klasik tarzı benimseyen bayanlara yönelik uygun modeller arasında yer almaktadır. Bu modellerde etek kısmında hareketli ve dökümlü bir kesim uygulanırken, kol kısımlarında da volanlı bir kesim seçilmektedir. Siyah lila ve mürdüm renkli kumaşlar ile oluşturulmaktadır. Kolye ayrıntısı ile tasarlanan tesettür tunik modellerinin volan kollarının başladığı yerlerde ise siyah dantel uygulaması yapılmaktadır.

 

Bir cevap yazın