Trençkotlar Sonbaharın Renklerini Yansıtıyor

 

trençkotKısa ceket modeli olan bu ürünler her sene en çok satılan ürünler arasındadır. Yaz ve ilkbahar mevsiminde ayrıca kışa ilk geçişlerde herkesin sırtını kapatan tipteki bu montlar gençlerin olduğu kadar orta yaşların da tercihi olmaya devam ediyor.

 

 Sonbahar Modası ve Trençkot

 

Sararan yaprakların ve toprak rengi tonların sıklıkla kullanıldığı sonbahar mevsiminde, kazaklar, kaplar ve trençkot modelleri dolaplardan çıkmakta ve vitrinlerdeki yerini almaktadır. Kimi modellerde 70’ler hakim iken yeni modeller oldukça modern çizgilere sahip.

 

 Her Renk Yeni Bir Model Olabilir

 

Aynı model kıyafetlerde farklı renkler kullanmak çok daha avantajlı olabilir. Renk farklılığı kıyafetlere yeni bir dokunuş hissi verir. Sonbahar renkleri tabii ki sadece toprak rengi ya da pastel renklerden ibaret değildir. Düz renklerin yanı sıra grafiti desenler de mevcuttur. Renkli ve desenli modeller şimdi kıyafetlere daha fazla hareket katıyor.

 

 Jean Trençkotlar

 

Denim kumaş hem çok şık hem de çok rahat olup kullanışlıdır. Kot kumaşlar kullanılarak tasarlanan modeller ile tarzınıza büyük bir enerji katın.

 

 Süet Trençkot

 

Lüks sokak stilleri içinde trend olup zirvede yer almaktadır. Sade ve yalın duruşu ile trençkotlarla gündeme gelmektedir. Pantolonlarla ve eteklerle çok şık kombinler yapılabilmektedir. Bir kot ve bir tişört ile birlikte hava şartları uygun ise üzerinize trençkot alarak sokağa çıkabilirsiniz.

 

 Spor Ayakkabılarla Kıyafetinizi Tamamlayın

 

Bütün olan kombini de elbette ki spor ayakkabı konforu tamamlıyor. Sportif görünüm sağlayan trençkotlar günümüzde şık bir kombinin de tamamlayıcısıdır. Ilık havalarda ve geçiş dönemlerinde biraz ılık tavrı ile de bir kurtarıcıdır.

 

 Mükemmel Bir Trençkot Nasıl seçilir?

 

Trençkotlar çok çeşitli olup günümüzde her kadının vücut tipine, cilt rengine, isteğine uygun ideal bir trençkot bulmak mümkündür. Uzunluğu kalça üzerine ulaşmakta olun kısa trençkotlar giyenlerin boylarını görsel olarak daha uzun göstermektedir. Genelde kısa boylu kadınlar tercih ederler. Eğer geniş kalçalara sahipseniz yine kısa trençkotlar giymekten kaçınmalısınız.

 

Orta boy trençkotlar kalçadan aşağıda bulunur. Hemen hemen her vücut tipine yakışmaktadır. Kısa ve kıvrımlı kadınlar için idealdir. Genelde kadınlar daha şık olmak için orta uzunlukta trençkotları tercih ederler. Uzun trençkot, kısa kadınlar için bir kurtarıcıdır. Eğer küçük boylu ve minyon iseniz uzun model sizin izin uygundur.