Trençkot Neden Tercih Edilir?

trençkotSoğuyan hava koşullarına uygun özellikler giyim dünyasında kullanıldığında rahat edilebilecek kıyafetler arasında trençkotlar yer almaktadır. Genellikle boydan dizin altına kadar uzun, hava geçirmeyen kumaşı ve iç dikimi ile bağıntı olan sıcak tutma özelliği tercih edilmesini arttırmaktadır.

 

Tesettür giyiminde pardesünün alternatifi olarak rahat giyim özellikleri bakımından farklılıklarının olması nedeniyle ülkemizde tercih edilen kışlık kıyafetler arasında yer almaktadır. Bu durum moda da karşılığının bulmasını sağlamaktadır. Moda da karşılığını bulmadan önce 1. Dünya Savaşı sonrası erkekler tarafından tercih edilen trençkotlar kadınların tercihi üzerine tesettür ile buluşması ile de çeşitliliğin artmasının önünü açtı. Bugün kadınların tesettürlü kıyafetlerde uyum durumunun yanı sıra soğuyan hava koşullarına karşın da dışarıda giyindikleri trençkot renk ve kumaş tarzına göre farklılıklar göstermektedir. Farklılıkların olması kadınların tercih ettiği tesettürler ile uyum sağlaması adına da önem arz etmektedir. Birçok rengi hem sade olarak hem desenli olarak web sitesi ve mağaza bünyesinde bulundurduğu için tercihlerin kolay tespit edilmesi sağlanmaktadır.

 

 Trençkotta Fiyatlar Neden Ekonomik?

 

Yüz elli liranın üzerinde olmak ile beraber her bütçeye hesap etmesini sağlamaktadır. Kesim ve işçilik kolaylığının yanı sıra modanın takip edildiğinde trençkotlar revaçta olmasına karşın, müşterilerini daha iyi bir hizmet verebilmek adına birçok markayı bünyesinde bulundurarak, fiyat ölçeğinin alt sınırını asgaride tutmak her zaman ürün tanınırlığını arttırmaktadır. Diğer bir açıdan incelendiğinde kurumsal hizmet vermek ve moda da belirleme noktasında yer almak piyasada reklamını yaparak ön plana çıkan birçok firmanın reklam bütçesine harcadığı paranın, harcanmamasını sağlamaktadır. Bu doğrultuda birçok ürüne göre daha ekonomik fiyatlandırmalar yapılmaktadır.

Zarif Tesettür’de Trençkot fiyatları: https://www.zariftesettur.com/trenckot

 Trençkot Aksesuarları Modaya Uygun Ölçekte Nelerdir?

 

Geniş, soğuk geçirmeyen ve iç tasarımının yünlü ve sıcak tutması ile tercih edilen modellerin, dış görünüşleri modaya uygunluğunda belirleyici rol üstlenmektedir. Aksesuarlar, kemer, düğme, yün ve yarım kürk olmakla beraber, dikim tarzlarına göre de trençkotun üzerine yerleştirilmektedir. Bu yerleştirme mevcut modanın ilerleyişine, çevre koşullarına ve hava şartlarına göre belirlenmektedir. Bu sayede hem de ön planda olan trençkotların tasarımları gerçekleşmektedir. Hem de ihtiyaçlar yeterli ölçekte karşılanmaktadır.