Tesettürün Mükemmel Parçası Yazlık Elbiseler

tesettür yazlık elbiseKadınlar dolaplarında tesettür giyim için çoğunlukla tunik ve pantolon ikilisini tercih etmektedirler. Aslında hem rahat hem de her ortama uygun olacak elbiseler daha kullanışlıdır. Elbisenin rahatlığına alışan kadınlar tunik kombinlerinden uzaklaşmaktadır. Elbiseler de vücut şekillerine göre bir renk seçimi yapmak önemlidir. Fazlalıkların görünmemesi açısından renklerde de farklı seçeneklere yönelmesi gerekir. Kum saati vücut tipi olan kadınların üst kısmı işlemeli veya yaka detaylı elbiseleri tercih etmemesi gerekir.

 

Daha çok tek renk veya etek uçlarında hareketleri olan tesettür yazlık elbise hoş görünmenizi sağlayabilir. Armut vücut tipine sahipseniz belden oturmalı veya belden aşağı düz inen elbiselerden uzak durmalısınız. Çan etek formunda olan elbiseler belden bollaşan ve fazlalıklarınızı gizlemenize yardımcı olan modellerdir. Koyu renkler açık renklere oranla kusurlarınızı kapatmanızda daha fazla yardımcı olmaktadır.

 

 YENİ SEZONDA TESETTÜR GİYİMDEKİ DEĞİŞİMLER

 

Her geçen gün modellerde renk seçeneklerinin artması ve modern tasarımların yer alması kadınların hoşuna gitmektedir. Yaşlı işi diye tabir edilen kıyafetlerden uzaklaşarak zarif ve şık görünmeniz sizin elinizde olmaktadır. Özellikle tesettürün vazgeçilmezi olan elbiselerde ikili görünüm oluşturmaları ne kadar güzel kombin yapabildiğinizi göstermektedir. Haki, mürdüm, bebek mavisi ve vizon renklerinin kullanıldığı zarif yazlık elbiseler tesettür yeni sezon da bayanların hayran kalmasını sağlamaktadır. Elbiselerdeki zarif ve gösterişsiz inci detayları ve düğmelerle hareket kazandırılmaktadır.

 

Yıllar geçtikçe tesettür giyimin geldiği bu nokta kadınların kıyafet arama derdine de çare olmaktadır. Belden ve etek uçlarından büzgülü, genellikle pudra, somon ve açık pembe tonlarının kullanıldığı günlük elbiseler mükemmel parçalardandır. Yapılan işlemeler ve zarif çizgilerle gri ve kahverengi gibi yaşlı renkleri de modern hale getirilmiştir. Özel günler için seçeceğiniz elbiseler de abartılı olmayan bel ve boyun bölgesinde taş işlemelerine yer verilirken belden aşağıya doğru uzanan tül detayları elbiseye sakin bir hava katmaktadır. Baştan aşağıya dantel elbiseler işe fuşya, mint veya ekru renk seçenekleri ile tercihinize sunulmaktadır. Spor ve günlük hayata daha uygun olacak eski yıllarda kullanılan çizgi ve pötikare bulunmaktadır.