Tesettürün Farklı Renk Ve Desenlerle Birleşimi

 

tesettür kapSiyah bir pantolonla her kıyafet uyumlu oluyor. Siyahın rahatlığını ve şıklığı bilenler için, mürdüm veya zeytin yeşili bir gömlekle tamamlanan kombinlerin üzerine tesettür kap modeller harika olacaktır. Pantolonlar kıyafetlerin en önemli parçalarıdır ve bol çeşitleri ile dolaplarda bulunmalıdır.

 

 Uzun Elbise ile Kap Kullanımı

 

Uzun elbisenin rahatlığını bilenler, farklı desenlerdeki yeni modelleri kıyafet çeşitlerinin içine katmaya devam ediyor. Giyinmesi ve çıkarılması kolay olan ve her ortamda da rahatlıkla giyilen uzun elbiselerle dışarı çıkarken kap kullanmak büyük rahatlık sağlıyor.

 

 Takım Kıyafetlerle Ofislerde Rahat Edin

 

Birbirini tamamlayan farklı alt üst kıyafetle oluşturulmuş bir takım veya aynı renkten oluşan takım kıyafetler resmi bir görünüm için idealdir. İş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilen takımlarda gömlek, kazak ve blazer modeller birbiri ile rahatlıkla birleşerek giyilebiliyor.

 

 Çizgili Kıyafetleri Düz Renklerle Birleştirin

 

Biraz yaratıcı olmak için çok fazla moda bilgisine gerek yok. Siyah veya beyaz çizgilere sahip düğmeli bir gömlek, kazak ve ceketle birleştirilerek farklı ayrıntıların oluşmasını sağlar. Görünümünüzü yumuşatır ve sade kombinler oluşturur.

 

 Ayakkabıları Kıyafetle Bütünleştirin

 

Ayakkabı seçiminde oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Geleneksel olarak elbiselerde ve takımlarda stiletto kullanımı halen devam etmekte ise de, artık elbiselerle, tunik ve gömleklerle birlikte spor ayakkabılar ve babetler de şık ve rahat duruyor. Tabii ki büyük uğraş ve masraf ederek oluşturulan kombinlerde topuklu ayakkabılar hala zevkli duruyor. Kıyafetin görünümünü değiştirmek isteyenler topuklularla spor ayakkabılar değiştirebilirler.

 

 Düğmeli Gömleklerle Kıyafetlere Renk Katın

 

Farklı düz renklerle birlikte çiçek desenli ve geometrik desenli gömlekler düğme detayları ile daha kullanışlı oluyor. Kol ve yaka ağızlarındaki inci detaylarla ilgi çekmeye devam ediyor. Tesettür kıyafetlerin en çok kullanılan modelleri arasında yer alan gömlekler, yine tesettür kap ile birlikte bütünlük oluşturmakta.

 

 Kumaş Özellikleri Kıyafetin Görünümü Değiştirir

 

Akışkan kumaşlar ile daha düzgün bir görünüm elde edilmektedir. Şifon ve ipek kumaşlar için daha farklı pantolon ve kazak birleşimleri gerektiği için özenli olmakta yarar var. Kumaş seçerken renklerle yaratıcı olmayı deneyebilirsiniz. Yeni model gömlek renkleri her zamankinden daha ilginç ve zevkli kumaşlardan oluşuyor.