Tesettürün En Büyük Kozu Abiyeler Nasıl Alınır?

tesettür abiyeAbiye tesettürde vazgeçilmez bir kıyafet olarak karşımıza çıkar. Özel günlerde ve düğünlerde farklı olmak elbet her bayanın da hakkıdır. Bu sadeliği ve bu zarafeti bayanlara sunan tasarımcılardır. Bu kadar güzel yapılan tasarımlar sayesinde muhteşem bir düğün, özel bir gece sizlerin unutulmaz anıların oluşmasına neden olabilir. İnce ve bir o kadar zarif görünüm hiçbir bayanın hayır diyemeyeceği bir durum olsa gerek. Asil duruşların bu tasarımlarla ortaya çıkması ünlü tasarımcıların da bu işe girmelerine neden olmuştur. Mağazaların ünlü markalarla tesettür abiye giyime katkı sağladığı hatta kazancını artırdığı aşikardır. Sizde tesettür giyimin sultanı olan abiyelerle bir geceyi aydınlatmak istemez misiniz?

 

 Modanın Rengi Abiyeler Ve Kombin Nasıldır?

 

Abiyeler tesettür dünyasının vazgeçilmezi olarak görülüyor. Türkiye’de hızla artan bu modeller taleplerin çokluğu bazı ünlü tasarımcılarının da ilgisini çekerek kalite ve özel modellerinde ortaya çıkmasına neden oluyor. Günü birlik şık giyim modelleri alaturka kıyafetlerin yerini alarak şifon modellerinin şık işlemeleri, polyester modeller, pileli etek modelleri, pullu payet seçenekleri abiye elbise çeşitleri olarak yenilikçi bir kimliğe büründü.

 

Abiyeler de ki şık tasarımlar oldukça göze hitap ediyor ve aksesuar ihtiyacını da neredeyse bitiriyor. Al beni arzusunun bu kadar tavan yapması kendi kendine yeter bir zarafete eriştiriyor abiyeyi. Bele takılacak olan güzel bir kemerin ve kullanılacak olan tesettür eşarbının tamamlayıcı bir aksesuar olarak kafi olması abiyenin bir bütün olarak ne kadar güçlü tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Modanın değişkenliği modernliği de getiriyor. Bayanların moda takipleri hakkında arzu ve istekleri malumdur. Başörtüsü ve şal takmak geçmiş yıllarda daha az çeşitliliğe ve modele sahipken günümüzde sayısız farklılığa sahiptir. Abiyeyi farklı bağlama özelliği bulunan şallarla kombin ederek zarif bir görünüm kazanılabilir.

 

 Abiye Alırken Nelere Dikkat Edilir?

 

Abiye almak bazı konularda bilgi sahibi olmayı da gerektirir. Bu konuda yardım da alınabilir. Alacak olan bayanın fiziki olarak kendini bilip bu ölçülerde alması önemli bir detaydır. Kalıpların bele oturması boy uzunluğuna göre modellerin seçilmesi de son derece mühimdir. Mesela kısa boya sahip birinin bol ve salınımı çok olan kumaşları tercih etmesi başına gelebilecek büyük bir felaket olabilir. Yüz rengi ve eşarp seçimleri de abiyeyi tamamlayıcı bir etkendir. Abiye alırken bir bilene danışmayı unutmayın.