Tesettürlü Sünnet Anneleri Nasıl Giyinmelidir?

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte düğün törenleri artmaya başlamaktadır. Bunların başında ise bir erkek çocuğu için en önemli anlarından bir olan sünnet törenleri yer almaktadır. Bu sünnet törenleri ile birlikte özellikle anneleri bir heyecan sarmaktadır. Sünnet törenlerinde gelen konuklar arasında en çok konuşulan konulardan biridir sünnet annesinin ne giydiği konusu. Önceleri tesettürlü anneler için sınırlı sayıda ve modelde abiye kıyafetler bulunmakta iken günümüzde ise türlü sünnet anneleri için birçok model ve renk seçeneği bulunmaktadır. Bu zorlu süreçte tesettürlü sünnet anneleri nasıl bir model giyeceği hakkında bayağı zorlanmaktadırlar. Çünkü erkek çocukları için oldukça önemli olan bu törende annelerde çocuklarının yanında bir kuğu gibi görünmek istemektedirler.

Tesettürlü Sünnet Annesi Hangi Renkte Kıyafetler Seçmeli?
Tesettürlü sünnet anneleri çocuğu ile uyumlu olabilmek adına kırık beyaz ya da krem renginde şık abiyeler tercih etmektedirler. Çünkü genellikle sünnet kıyafetleri beyaz renkte olduğundan çocukları ile bir bütünlük içerisinde olmak ve bir kraliçe gibi görünmek isterler. Kırık beyaz ve krem rengin haricinde son zamanlarda tesettürlü sünnet annelerinde en çok tercih edilen renkler pudra pembesi, vizon rengi ve mint yeşili renklerini oldukça kullanmaktadırlar. Sizlerde bu özel günde açık tonda ki bu renklerden oluşan abiye kıyafetlerinizi seçebilirsiniz.

Tesettürlü Sünnet Anneleri Nasıl Modeldeki Elbiseler Seçmeli

Tesettürlü sünnet anneleri düğün törenlerinde şık, abartılı olmayan, sade ancak son derece şık abiye elbiseler seçmelidir. Sünnet düğünün yapılacağı mekan da elbise seçiminde oldukça etkili rol oynamaktadır. Örneğin bir düğün salonu, balo salonu gibi kapalı bir mekanda yapılacaksa daha ağır abiye modelleri tercih edilebilir. Ancak sünnet düğünü bir kır, bahçe gibi açık bir mekanda yapılacaksa etek kısımları uçuş uçuş tüllerden olan modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle son zamanlarda tesettürlü sünnet annelerinde çok moda olan pelerinli elbiseler baya tercih edilmektedir. Özellikle de bu sezonun en moda modellerinden biri de ceketli nur abiye tarzındaki modellerdir.

Bir cevap yazın