Tesettürlü Sünnet Anneleri Nasıl Giyinmelidir?

Sünnet annesi olmak ve çocuğunuzun sünnetinde son derece şık bir şekilde giyinmek istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken bir takım hususlar mevcuttur. Bu hususlara dikkat ederek giyindiğiniz takdirde hem modaya uygun giyinmiş olacaksınız hem de son derece şık görünerek çevrenin gözlerini üzerinize çekmiş olacaksınız. Sünnet çocuğunun annesi her zaman sünnet annesi olduğunu belirten giysi ve elbiseler seçmelidir. Eğer abiye tarzı giyinmek isterseniz uzun eteklerden oluşan ve üst kısımlarında taşlardan desen ve tasarımlar bulunan abiye elbiseleri seçmeniz doğru olacaktır. Aynı zamanda yapılan olan türbanlarınız da elbiselerle aynı ton ya da tam zıt ton renkleri içermelidir.

Sünnet anneleri eğer abiye tarzı elbise giymek istemezlerse, tesettüre uygun tasarlanan son derece şık ve muazzam görünüme sahip olan alt ve üst takımlar da mevcuttur. Bu takımlar tesettürlü sünnet annelerinin tercihlerine göre değişkenlik gösteriyor. Pantolon takımlardan oluşan ya da etek takımlardan oluşan modellerde, pantolonlu olanlar daha fazla tercih ediliyor. Hem rahat hareket edebilmek hem de daha asil bir şekilde görünmek için pantolonlu takımlar estetik görünümü güçlendiriyor. Sünnet anneleri bu takımlardan giymek istediklerinde en uygun renkler krem ve bej tonları olarak biliniyor.

Tesettürlü Sünnet Anneleri Tarzının Dışına Cesurca Çıkabilmelidir

Tesettürlü sünnet anneleri nasıl giyinmelidir sorusuna verilebilecek en güzel yanıtlardan biri de cesur olabilmektir. Tesettürlü sünnet anneleri normal düğün zamanlarına, normal tarzlarına ya da özel akşam tarzlarına oranla biraz daha parlak ve şık giysileri tercih edebilirler. Anne olduklarının fark ettirmek amacıyla daha simli daha kabarık eteklerden oluşan elbiseleri giyebilirler. Böylece hem sünnette daha fazla dikkat çekecek hem de tarzlarının dışına şık bir şekilde çıkmış olacaklardır.

Bir cevap yazın