Tesettürlü Hanımlar İçin Yaz Modası

 

Pudra Tunik Pantolon Takım - Merve BozkurtYaklaşmakta olan yaz mevsimi içimizi ısıtırken kıyafetlerimiz için de farklı bir moda ve sıcaklığı beraberinde getiriyor. Bu yaz da her yaz olduğu modanın devleri tesettür camiası için birbirinden güzel modelleri tasarlayarak hem online alışveriş sitelerindeki kataloglarda, hem de mağazalarda hanımların beğenisine sunuyor. Özellikle anneler günü için düşünebileceğiz hediyeler dünyasında yerini alan tesettür kombinleri görmeden karar vermeyin.

 

 Renklerin ve Modanın Mükemmel Buluşumu

 

Birbirinden usta tasarımcıların elinden çıkıp bir sanat eserinde dönüşen kıyafetlerde bu ya nakış işleme, serpme çiçek motifleri, pileli ve kiloş kesimler, sentetik ve ya polyester kumaş, saten kumaş, pamuklu ve ipek kumaşlar oldukça göz dolduruyor. Tabi ki tesettürlü hanımların en önemli kıyafet tamamlayıcılarından olan eşarp ve şallar ise sade ve süslemeli modelleri ile oldukça şık ve zarif.

 

 2018 Kot ve Keten Modası

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ince kot ve keten kumaştan ferace, etek pardesü ve gömlekler yine hanımların ilgi odağı olmaya devam edecek. Bu kombini tamamlayan konvers ayakkabılar, keten ve ya sportif sandaletler ve daha neler neler? Siz de aradığınız tüm tesettür giyim ürünleri online mağazalarda kaliteli ve ekonomik seçeneklerle kolaylıkla bulabilirsiniz. Türban iğnesinden, boneye; eşarp ve şal aksesuarlarından kolluk ve yakalıklara kadar yüzlerce güzel ürün birkaç tuşla gözler önüne seriliyor.

 

Dış giyim modasının öncüleri pardesü ve ferace modellerinde bu yaz üst kısım düz alt kısım pileli, katlamalı ve ya kiloş gelen modellere ağırlık verirken, boyuna fermuar, dantel ve ya düğme detaylı kaplar, yelekler ve yazlık hırkalar da oldukça hoşunuza gidecek

Tün bunların yanında büyük bereden ve hamile giyim gibi tüm özel kategorileri de göz önünde bulunduran firmalar sizlere aradığınız her grupta ve bedende kıyafeti temin etmenizi sağlıyor.

 

Kendinize ve ya sevdiklerinize en çok yakışacak kıyafetleri internetten sipariş edebilir, ücretsiz kargo kapıda ödeme ve kredi kartına taksit seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Aynı kalitede ürünlere büyük paralar ödemek yerine hediye ve indirimleri takip edin bu yazın en şık bayanı olurken hesaplı alışveriş yapmanın keyfini çıkarın

 

Bir cevap yazın