Tesettürde Yaz Mevsiminde Neler Giyilir?

 

Selma Sarı - Süet Yelek - TaşYaz mevsimi, cıvıl cıvıl hayatı beraberinde getirmektedir. Her yerde rengarenk çiçekler açar ve insanın gönlünü mutlu eden yapıya da şahitlik etmiş olur. Güneşin ısıttığı mevsimde hem şık hem de terletmeyen kıyafetler arzu edilebilmektedir. Yazın güzel bir mevsim olmasının yanı sıra, yakıcı hava rahatsız edebilmektedir. Bu havayı biraz olsun hafifletmek isteyenler için rahat kıyafet tercihi yapmak önemli olmaktadır. Yaz aylarında rengarenk ürünler tercih ederek hem içinizin hem de dışınızın güzelliklere kapı açmasını sağlayabilirsiniz.

 

 Yazlık Tesettür Elbiseler

 

Yaz aylarında pantolon giyiminin yanı sıra, etek ve elbise gibi uçuş uçuş kıyafetleri tercih etmek daha iyi olacaktır. Çok fazla terletmemesi ve sıkmaması sayesinde ferah bir şekilde çeşitli modellerdeki tesettür elbiseleri kullanabilirsiniz. Pudra renginde, diz altı büzgülü model ve dantel detaylı elbiseyi severek kullanacaksınız. Pek çok insanın da elbiseyi nereden aldığınıza dair sorular soracağı kesin gözüküyor. Herkesten önce siz keşfedin ve kendinize, sevdiklerinize, ailenize, arkadaşlarınıza vb. bu elbiselerden hediye olarak alın ve onların mutlu olmasını sağlamış olun. Pek çok beden çeşitliliğine ayrılan elbiseler, her beden kadına uygunluk gösteriyor. Siyah renginin asil duruşu her kadını etkisi altına alıyor.

 

Gardıroplarınızdan eksik etmemeniz gerek siyah rengini, elbiselerde de kullanabilirsiniz. Zayıf göstermesinin yanı sıra asil bir görüntü vermesi kadınlar için yeterli iki özellik olmuş oluyor. Haki renk, kol ve boyun bölümü dantelli tasarım elbiseyi, haki renk şallar ile severek tercih edebilirsiniz. Mor, haki ve siyah renklerinden oluşan salopet takımlar da kadınların severek giyeceği bir elbise oluyor.

 

 Büyük Beden Kıyafetler

 

Yaz mevsiminin gelişiyle her kadının zayıflamaya başlaması şart değildir. Bunun için büyük beden kıyafetler ideal olacaktır. 48 ila 52 bedene kadar varan seçenekler arasından beğenilen ürünleri satın alarak keyifle giyebilirsiniz. Mürdüm renginde önden yarım düğmeli elbise modeli oldukça beğeni alacak. Büyük beden kadınlar için abiye feraceler günlük ve özel günlerde kullanılabilecek şıklığa sahip oluyor. Siyah renk bol pantolon ve tunik ikilisi de büyük beden kadınları mutlu ediyor. Bu takım ile her renk şal ve başörtü kullanılabilmektedir.

 

Bir cevap yazın