Tesettürde Tunik Modelleri Nelerdir?

Püsküllü Tunik Mürdüm - Selma SarıKadınlar için, giyim konusunda farklılıklar önem kazanmaktadır. Herkesle aynı giyinmemek ve farklı renkleri tercih etmek önemli ölçü olabilmektedir. Gardıroplarda farklı ve rengarenk ürünleri bulundurmak isteyen tesettürlü kadınlar için bu oldukça kolay olmaktadır. Farklı boyutlara ve beden ölçülerine ayrılan tesettür tunik modelleri, görenleri kendisine hayran bırakacak özelliklere sahip oluyor. Her kadının en az bir tane beğeneceği bir tuniğin satın alındığı taktirde, çevrenizdeki insanların tuniğinizi beğenmesi ile her rengini ve her model tuniği elde etmek isteyeceksiniz.

 

 Tunik Kombinleri

 

Siyah renk, kol detaylı ve incili, belden oturtmalı tunik, kırmızı şal ile uyumlu olacaktır. Ekru renk tunik takımı, kombin yapmakta zorlanan kadınlar için ya da tek renkten vazgeçmek istemeyen kadınlar için iyi ve gösterişli bir seçenek oluyor. Zümrüt rengi, yan tarafları işlemeli, şık tuniği beyaz pantolon ve beyaz topuklu ayakkabılar ile tamamlayabilir, bordo renk şal ile kıyafetinize iyi bir renk katmış olursunuz. Pudra renk diz altı tunik, pembe renk şallarla bütünlük kazanacaktır. Babetler ile ya da topuklu ayakkabılarla giyilebilen tunikler, yere ve ortama göre şekillenerek farklılık kazanmanızı sağlamaktadır. Bordo renginde, ön kısmı boydan düğmeli, beli kuşaklı bir tuniği seçerek zevkinizi ortaya koymuş olacaksınız. Aynı modelin zümrüt rengini de bulabilir, bordo ya da zümrüt ikilisinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

 

 Spor Şık Tunikler

 

Gün içerisinde oradan oraya koştururken kıyafet seçimleri önemli oluyor. Seçilen kıyafetler sayesinde gününüzü iyi geçirmeniz yerinde bir karar niteliğinde olacaktır. Bebe mavisi dantel detaylı ürün de spor şıklığı yakalamak adına iyi bir seçim olacaktır. Beyaz pantolon ve beyaz spor ayakkabıları ile tamamlanacak tunik, lacivert renk şal ile kullanıldığında güzel bir görsel yakalanmış olacaktır. Lila rengi düz model tunik, kot pantolon ve lacivert şal ile kullanarak, spor ayakkabılar ile tamamlandığında günlük rutininizin iyi geçmesini sağlayacaktır. Petrol rengi damla model tunik, siyah şal ve siyah pantolonlarla mükemmel bir duruş sergilemeniz için iyi bir seçim niteliğinde olacaktır. Pudra rengi kelebek model tunik içinizi açacak ve spor şıklığı yakalamak adına güzel ve gösterişli olacaktır.