Tesettürde Pardesü Şıklığı

 

tesettür pardesüPardesü, tesettürlerin temel unsurlarından biridir. Her gün ayrı bir pardesü kombini yaparak, kıyafetleri tamamlamak, benzeri görülmemiş, zarif ve modern bir şıklığa kolayca sahip olmak mümkündür.

 

 Neden Pardesü Tercih Edilmeli?

 

Tesettür pardesü alanında sayısız seçeneği tercih etmek mümkün. Kapşonlu, yastıklı, işlemeli ve daha fazlasına sahip birçok benzersiz pardesü modeli, muhafazakar bayanların ihtiyaçlarına cevap vermek için birbirinden güzel tasarımlar ile piyasaya sunulmaktadır.

 

Spor veya klasik kombinasyonlarınızda kapşonlu modelleri zevkle kullanmak mümkündür. Fırfırlı detayların hakim olduğu eşsiz pardesü modelleri ile tarzınıza hareket getirebilir ve renk katabilirsiniz.

 

 En Güzel Pardesü Modelleri

 

Kot pardesü, her kombin için uygundur ve kendine özgü kumaşı ile ruhunuza enerji katabilir. Kot ile yapılan pardesü kombinleri sayesinde daha iyi ve şık hissedebilirsiniz ve aradığınız enerjik kombini kolayca tasarlayabilirsiniz.

 

Keçe pardesü, spiral modellerinin yanı sıra asimetrik modellerle tarzınıza hayat katacak eşsiz   pardesü türleri arasındadır. Tüm kombinasyonlarınızın bütünlüğünü kolayca yakalayabilir ve son derece şık görünebilirsiiz.

 

Cepli pardesü pratik kullanımı ve zarif görünümü nedeniyle muhafazakar kadınlar için en popüler pardesü modellerinden biridir. Günlük kombinasyonlarınızda veya spor ve klasik kombinasyonlarınızda olsun, aralarından seçim yapabileceğiniz en popüler seçenekler arasındadır.

 

Fermuarlı pardesü modelleri, mutlaka dolabınızda bulunması gereken modellerden bir tanesidir. İşlemeli, kürklü ve daha birçok çeşidi ile kendinizi hayran bakışların merkezinde bulabilirsiniz. Fermuar kapatma detayları ile stilinize farklı bir hava ekleyebilmeniz bu modelde mümkündür.

 

 Mevsimlik Pardesü Modelleri

 

Yazlık pardesü, vücudunuza ağırlık hissi vermez kumaş yapısı ile sıcak yaz günlerinde kullanılabilecek oldukça rahat bir üründür. Tercih edilen özellik serinlik ise, pamuk ve ince kumaş hissi ile tasarlanan pardesüler, yaz günlerinde kombinasyonlarınızı tamamlamaya hazırdır.

Kışlık pardesü modelleri, soğuk kış günleri renk ve kumaş kalitesi ile sizi sıcak tutarken, şıklığınıza şıklık katabilir. Garnilli, fermuarlı, birçok çeşidi ile desenli kombinasyonlarınıza ayrı bir hava ekleyebilirsiniz.

 

Bayan pardesü elbisesi, özel günler için kolayca kullanabileceğiniz bir elbise türüdür. Adından da anlaşılacağı gibi, bir elbise olarak kullanabileceğiniz bu benzersiz elbise ile bir kıyafeti çok daha şık göstermek mümkündür. Şık bir şal veya eşarp ya da güzel bir stiletto ile stilinizi kolayca yansıtabilirsiniz.