Tesettürde Önemli Olan Model Mi Kalite Mi?

tesettür giyimAlışverişte tesettür giyim konusunda kadınlar ne kaliteden, ne de modelden ödün vermezler. Sadece çok çeşit elbisem olsun diyerek ucuz ve basit ne varsa almak doğru bir mantık değildir. Bunun yerine gardırobu ve giyim tarzını birkaç bölüme ayırıp planlı ve ihtiyaca göre alışveriş yapmak, önceliği de kaliteden yana kullanmak en doğrusudur.

 

Giysilerinin hem şık hem de kaliteli olması her kadın için önemlidir. Bunun için de bazı taktikler kullanılarak alışveriş yapılmalıdır. Örneğin bir parça satın alırken tek bir kombin planlanmamalıdır.

 

Her parça diğer parçalarla da beraber düşünülmelidir. Bu şekilde düşünüldüğünde daha az parçayla daha çok kombin yapılabilmektedir. O zaman giysiler gerçek anlamda daha kaliteli ve daha şık olmaktadır. Kısaca satın alınacak giysiler hem modern, şık olmalı hem de kaliteden asla ödün verilmemelidir.

 

 Tesettür Giyim Modelleri Online Alışveriş Sitelerinde Bulunabilir Mi?

 

Online alışveriş sitelerinde fazlası bulunmaktadır. Günümüzde hızla çoğalan tesettür mağazalarının yanında, online sitelerde azımsanmayacak kadar çoktur. Kombinler mevsime ve hava şartlarına uygun olarak oluşturulduğunda hem modaya uygun bir stil yapılır, hem de rahat bir gün geçirilebilir.

 

Geçmişte ağırlıklı olarak koyu renkli kıyafet üreten tesettür giyim mağazaları şimdi son zamanlarda bu alışkanlıklarından vazgeçmişlerdir. Artık her renk ve çeşitte binlerce seçenek ve model mevcuttur. Ancak yine de kışın hava şartlarından ve mevsimden dolayı siyah, bordo, lacivert, saks mavisi, gri, tarçın rengi, koyu yeşil tonları ve mor gibi çok koyu renkler tercih edilmektedir. Renklerin nasıl kullanıldığını veya kullanılacağını merak edenler için zariftesettur.com adresinde ipuçlarını bulmak mümkün görünüyor.

 

 Yaz Mevsiminde Tesettür Giyim Renkleri Nasıl Olmalı?

 

Yazın daha çok açık renkler uçuk pudra pembeler, turkuaz rengi, beyazın tonları, canlı sarı ve yeşil tonlar tercih edilmektedir. Toprak tonları her mevsim giyilebilmekte olup çok güzel bir renktir. Tesettürlü hanım baştan aşağı komple giyinik olduğundan dolayı renk seçiminde dikkatli olmalıdır.

 

Tesettürlü bayanın tepeden tırnağa her şeyi uyumlu olmalıdır. Sade ve düz olan şıklık tesettüre en çok yakışandır. Düz renkli giysiler desenli eşarplarla hareketli bir görüntü sağlayabilmektedir. Hem klasik, hem özel günler için gereken tüm giysileri internet üzerinden ya da mağazalardan satın alabilirsiniz.