Tesettürde Moda Rüzgarı

 

tesettürKış soğukları yaz sıcakları derken birbirinden tarz ve şık kombinler sokakları canlandırmaya, moda severleri büyülemeye devam ediyor. En renkli parçalardan en sade kıyafetlere, en salaş ve rahat tuniklerden kalıbı göz dolduran şık ceketlere dek her tarzın kendini bulabileceği oldukça zengin bir sezona adım atmış bulunmaktayız. Bu sezon için moda tutkunlarının ruhlarını yansıtacak birbirinden özel kombinleri yapacakları parçaları seçmek ise bu işin en zevkli kısmını oluşturuyor.

 

 Alışıldık Çizgilerin Dışına Çıkmak İsteyen Moda Avcılarının Tercihleri Neler Olmalıdır?

 

Günlük giyimden, iş kıyafetlerine, balo, davet kıyafetlerinden, gelinliklere dek her alanda etkisini konuşturan moda rüzgarı, tesettür modası alanında da etkisini fazlasıyla hissettirmiş durumdadır. Klasik gömlek-etek kombinlerinden, ceket-etek kombinlerinden sıkılan ve tercihlerini daha özgün, daha modern parçalardan yana kullanmak isteyen tesettür giyim takipçileri, dolaplarında geniş bir yer açmış ve birbirinden güzel parçaları koleksiyonuna eklemeyi bekliyor. Tunik-pantolon kombinleri rahatına düşkün ancak şıklığı da elden bırakmak istemeyenlerin tercihi olurken, salaş tulumlar ve dökümlü pantolonlar da özel günlerin vazgeçilmez parçaları olarak vitrinlerde yerini almakta. Dantel pantolonlar üzerine uzun ve kesimi güzel gömleklerle yapılan kombinler hem iş kıyafeti olarak hem de günlük kullanımda şıklığı elden bırakmak istemeyenlerin vazgeçilmezi olmayı başardı.

 

 Sokak Stilinizi Hem Modern Hem Rahat Parçalarla Yansıtabilmeniz Mümkün Mü?

 

Zarif bir görüntü hedefliyor ancak bunu rahatınızdan ödün vermeden mi yapmak istiyorsunuz? O zaman çizgilerle ve zıt renklerden oluşan beli kemerli elbiseler tam size göre. Sıcak yaz günlerinde kullanım kolaylığı sağlamasının yanında zarafetinizden asla ödün vermek zorunda kalmayacaksınız. İnce ancak tesettür kullanıma uygun kumaşlardan tasarlanmış birbirinden şık ve modern elbiselerle yaz sıcaklarından korunabildiğiniz gibi kemerle proporsiyonunu ölçülü şekilde belirecek, aynı zamanda ayarında dökümü ile rahat kullanıma elverişli tasarımının tadını çıkaracaksınız.

 

Haftasonu gezilerinde ya da günlük kullanımda tercihiniz tamamen rahatlıktan yanaysa ve pantolon kombinlerini seviyorsanız uzun gömlekler sizin kurtarıcınız olacak. Ancak bu gömlekler yılardır süregelen modellerden farklı, özgün ve modern tasarımlardan oluşmakta. Kolları volanlı, çizgili, gömlek üzerine başka kumaştan dikilmiş bir bluz, bluzla aynı renk bir pantolon hayalinizdeki görüntüyü ve konforu sunabilir size. Bununla birlikte fazlaca dökümlü İspanyol paça pantolonların içine koyabileceğiniz yine dökümlü gömlekler ile tarzınızın altına imzanızı atabilirsiniz.