Tesettürde Fark Yaratan Pardesü Modelleri

 

tesettür pardesüDış giyimin öncü stillerinden biri olan ve günlük hayatın da tamamlayıcısı olan pardesü modelleri her geçen gün yenilenerek gelişimini sürdürmektedir. Her türlü parça ile kombin edilebilen ve zarafetin simgesi olan pardesüler, modacılar tarafından keşfedilmeye devam ediyor. Böylece her tarza ve her yaşa uygun olan pek çok modeli barındırıyor. Genellikle sezonun pardesü modellerine göz gezdirildiği zaman, bileklere kadar uzanan ve koyu renge sahip tonlar dikkatleri çekmektedir. Buna nazaran yaz sezonu ürünlerinde renkler biraz daha açılmaya; krem ve açık kahve tonlarına dönmeye başlıyor. Renkle birlikte pardesü modellerine yepyeni detaylar da eklenmeye başlıyor. Bu detaylar, kadınların tarzını yansıtmaya yarayan, ince parçalardan oluşuyor. Kimi modellerde düğme detay gizli iken kimi pardesü modelleri iri düğmelerle ön plana çıkıyor.

 

 Özel Günlerde Tesettür Pardesü

 

Düğün, nişan, kına ya da özel bir davet gibi organizasyonlarda kıyafet kombini her kadının derdi olmuştur. Kombini pardesü ile tamamlamayı düşünenler için yepyeni modeller vitrinleri süslüyor. Özel bir davete sadece bir tesettür pardesü, şık ayakkabılar ve güzel bir şal ile kombin yaparak katılmak oldukça etkili bir sunum olacaktır. Son dönemlerde pardesü modellerinde elbise şıklığının sunulması bu tip kıyafet kombinini mümkün kılmaya yetiyor. Başarılı tasarıma sahip, volan kol abiye modelleri özel günlerde en çok tercih edilen modeller arasında kabul edilmektedir. Dantel, işleme, çizgi detay modeller de özel günlerinizi taçlandıracak modeller arasındadır.

 

 Sokakta Pardesü Şıklığı

 

Günlük hayatın da vazgeçilmez parçalarından biri olan tesetür pardesü yeni ve can alıcı modellerini sunuyor. Kıyafetinizin üzerine giydiğiniz pardesü, kıyafetinizden daha şık ve göz alıcı durmaktadır. Üstelik bu yeni modellerle sokak modasında da mümkün hale gelmiştir. Modeller yaz ya da kış sezonu fark etmeden her sezona uygun olarak tasarlanmaktadır. Her tarza ve her yaşa uygun şık modelleri sunmaktadır. Özellikle orta yaş ve üstü olan bayanlar günlük hayatında düğme detay koyu renk modelleri tercih ederken, genç bayanlar tarafından spor modeller tercih edilmektedir. Özellikle sokak modasında bu daha fazla ön plana çıkmaktadır. Şıklığını ve zarafetini yansıtmak isteyen tüm bayanların buluşma noktası olan tesettür pardesü yeni modellerle vitrinleri süslemeye devam ediyor.