Tesettür Yeni Sezon Rengarenk Tasarımlar

 tesettür yeni sezonGünümüzde tesettür kıyafetlerinde sıkça karşımıza çıkan farklı kumaş ve renk seçenekleri bulunmaktadır. Modanın günden güne tesettür giyime yansımasına da tanık olmaktayız. Sıradan ve koyu renklerin aksine gül kurusu, kiremit rengi ve somon tonlarının sıkça kullanıldığı tesettür elbise, tunik, pantolon ve ferace modelleri de mevcuttur. Etnik desenlere ve dantel detaylarına yer verilerek tunikler de daha modern bir hava yaratılmaktadır. Özellikle tesettür yeni sezon da göze çarpan modeller asimetrik kesim veya önü kısa arkası uzun tunik ve elbiselerdir. Modanın kendini tekrarladığını gördüğümüz şu günlerde İspanyol paça pantolonlar, İspanyol kol detaylı yazlık elbiseler ve tunikler pastel tonlarla mükemmel bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır.

 

 EN SIK TERCİH EDİLEN TESETTÜR PARÇALARI

 

Tesettür giyiminde mevsime göre giyinmek oldukça zordur. Bu nedenle kadınlar tek parça elbise veya tulum tercih etmektedirler. Hem daha kolay kombin yapmakta hem de daha rahat bir gün geçirmek için sade bir elbise kurtarıcı olmaktadır. Özellikle çok sıcak yaz aylarında tesettür yazlık elbise kumaşının özelliği gereği terlemenizin ve bunalmanızın önüne geçmektedir. Yaz renklerinin hakim olduğu volanlı veya piliseli elbise modellerinden dolabınızda mutlaka bulunmalıdır. İşe giderken, gezmeye giderken veya özel günlerde tercih edeceğiniz yazlık elbiselerle hem şık hem de oldukça rahat görünebilirsiniz. Kadınların tek isteği de rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşamak değil midir?

 

 TESETTÜR ELBİSELER NASIL KOMBİN YAPILMALIDIR?

 

Elbiseler de sıkça karşımıza çıkan çiçek desenleri, puantiye, tül detayları, etek uçları ve kol ağızlarında yer verilen çiçeklerle kombin yapmanız zorlaşmaktadır. Öncelikle elbisenin rengine uygun bir ayakkabı tercih ederek işe başlamalısınız fakat aynı renk olmamasına dikkat etmelisiniz. Ardından kullanacağınız eşarp elbisenizin desen yoğunluğuna göre tek renk veya karışık desenli olabilir. Dikkat edilmesi gereken nokta tüm parçaları dengeleyerek kullanmaktır. Elbiseyi ön plana çıkarmak istiyorsanız eşarp ve ayakkabınız aynı renk ve sade olmalıdır. Gideceğiniz yere göre de çanta seçiminiz değişmektedir. Düğün, davet veya dernek gibi özel bir gün için hazırlanıyorsanız orta boy bir el çantası sizi şık göstermeye yetmektedir.