Tesettür Uzun Elbise Modeli Nasıl Tercih Edilmelidir?

tesettür giyim            Tesettür giyim modelleri arasında tesettür uzun elbiseler rahatlık açısından bayanların en fazla tercih ettiği parçalardan birisidir. Özellikle yaz mevsiminde daha ferah ve rahat kullanım sunan tesettür uzun elbiseler, doğru tercih yapıldığı sürece bayanlarda oldukça şık durmaktadır.

Tesettür uzun elbise modellerini daha rahat kullanmak için biraz bol kesimler tercih edebilirsiniz. Özellikle, bel kısmından kemerli elbiseler şıklık konusunda da bayanlara büyük avantaj sunmaktadır. Elbise modelleri bol kesimli ise normal beden ölçülerinize uygun modeli seçmelisiniz. Aksi halde tesettür elbise olduğundan daha pot ve bol duracaktır. Rahat etmek için büyük bedenler tercih etmek yapılan en büyük hatalardan birisidir. Bu nedenle, mutlaka elbisenin formuna ve yapısına dikkat ederek seçim yapmak gerekir.

 

 Yaz Mevsiminde Hangi Modeller Tercih Edilmelidir?

 

Yaz mevsiminde tesettür uzun elbise modellerinde daha çok kumaş türüne dikkat etmek gerekir. Yaz sıcağında terletme yapmayan kumaşlar tercih edilerek, tesettür elbise modellerinde daha rahat bir kullanım elde edilebilir. Ayrıca, kombin açısından tarzını yansıtmak isteyen bayanlar 2018 kreasyonuna uygun desenli modelleri de tercih edebilir. Özellikle, yaz mevsiminin renklerinden oluşan çiçekli modeller yaz aylarında kullanılabilen tesettür elbiselerden birisidir. Yaz aylarında tesettür elbise modellerinde uçuş uçuş olarak tabir edilen modeller de sıklıkla tercih edilmektedir. Bu tür modeller, hem spor hem de daha klasik kullanıldığı için farklı tarzlara da modeller sayesinde bürünebilirsiniz.

 

 Tesettür Elbise 2018 Renkleri Nelerdir?

 

Tesettür uzun elbise modellerinde özellikle yaz mevsimine uygun renkler ön plana çıkmaktadır. Bu renkler 2018 yılının ana renklerinde oluşan genellikle yeşil tonlarıdır. Yeşilin her tonunu tesettür uzun elbise modellerinde tercih ederek, güzel bir kombin elde edebilirsiniz. Ayrıca, modayı yakından takip eden bayanlar yeşil ile turuncu renklerini de kombinlerinde sıklıkla kullanmaktadır.

 

2018 yaz kreasyonunda belirlenen renkler genellikle yeşil, turuncu ve sarı renkleridir. Bu renkleri ister tek renk olarak isterseniz desenli modeller üzerinde kullanarak hem modaya uyum sağlayabilir hem de tesettür elbise modellerinde daha hoş bir hava yakalayabilirsiniz. Tercih edeceğiniz elbise rengine göre fazla abartıya kaçmadan aksesuarları da tesettür elbise modeline göre belirleyebilirsiniz.