Tesettür Tunikte Bu Sene Hangi Modeller Moda?

Kuş Gözü Tunik - Ä°ndigo - Selma SarıTesettür giyim için modayı takip ederek şık kombinler yapmak, genelde tek parça giysilerle daha kolay olmaktadır. Bunun için yine bir seçenek sağlayan tesettür tunik modelleri mevsime göre çok kolay kombinleme imkanına sahip oluyor. Modayı takip ederek en şık modelleri çarpıcı hale getirmek mümkün. Bu sene tunikler için ayrı bir şıklığı bel detayları sağlamaktadır. Belden kemerli ya da desen ayrıntısı olan modeller vitrinlerde yerini aldı. Ayrı bir model detayı da paçalara kadar yavaşça parçalı kesimlerde inen modeller oldu. Bu modeller çok sevilerek tunikler üzerinde iyice tercih edilmeye başlandı. Pardüse havası yaratan bu modeller de tuniklerin parçalı kesimi aşağılara inerken çok havalı bir görüntü sağlamaya imkan veriyor.

 

 Tesettür Tunikte 2018 Renk Modası

 

Renk modası daha çok mevsimine göre ayarlansa da bu sene her sezon ayrı bir renklere yer vererek çok fazla renk modası oluştu. Yaz mevsimi ve bahar sezonunda yeşil renk sıkça tercih edildi. Ayrıca yazlık tunik modelleri için kot görünümüne sahip modelde ki tunikler iyice modaya yerleşti. Kışın kalın yazın için ise ince kotlarla gömlek tarzında tunik modelleri tercih ediliyor. Bu modellerde ayrıntı olarak düğme detaylarının yer alması da kişilere kombinleme de küçük ayrıntılar kazandırıyor. Bu senenin moda renkleri içinde yer alan yaz mevsimi için ise fuşya tonları olmuştur. Bu tonlar ile beyaz pantolon kombini yapmak bir çok alanda uygun giyim tarzı sağlama imkanı vermiştir.

 

 Tesettür Tunikte Kombinleme Nasıl Yapılır?

 

Tunik kombinleme işlemi hem kolay hemde şıklık sağlamaya en uygun parçalardan oluşur. Yaz mevsiminde şık bir ayakkabı ile beyaz pantolon tunik kombin yapılabilir. Kış mevsiminde ise moda olan koyu renkte bir tunik için siyah pantolon ile kombin yapılabilir. Tayt pantolonlar ile hem spor hemde bot tarzı ayakkabılarla her mevsime uygun kombinleme yapmak mümkün olur. Tunikler için ayrı bir şıklık kazandırmak ta kolye detaylarında yer alır. Uzun kolyeler veya uygun tonlarda kemerler ile her yere uygun tarz elde edilebilir. Bayanlar için en moda parçalarla her yere gitmek tek parça giysilerle daha kolay olmaktadır.