Tesettür Tuniklerde Moda Renkler

tesettür tunikBu sezon tunik olarak çok iddialı renkler vitrinlere girdi. Fuşya pembesi tesettür tunik için yeterli ilgiyi görürken yeşil ve açık kahve tonları da bu akımı sürdürdü. Fakat renge göre tunik seçimi yine tuniğin kumaşına uygun ayarlanmalıdır. Genelde gömlek kesim tunikler bu sene desenli ve yeşilin her tonu kullanılırken, fuşya pembesi tunikler şifon yapıları ile karşımıza çıkıyor. Burada ki seçimler zevke göre seçilebileceği gibi kadının tunik altına kullanacağı parça ile ve fiziği ile doğrudan ilişkilidir.

 

 Tesettür Tuniklerde Kombinleme

 

Bir bütün haline getiren kombinleme işlemi, birbirine uyan parçaları bütünleştirir. Ancak kış ve yazlık kullanılacak tuniğe göre de mutlaka farklı kombinler ortaya çıkacaktır. Renkli yapıları ve desenleri ile dikkatleri üzerine çeken tunikler renk tonuna da uygun olarak kışın pantolonlar ile kombinlenebilirken, yazlık tunikler daha çok beyaz pantolon akımı başlattı. Tüm bayanlarda bu kombine denk gelmek mümkün olurken belli renkler de bu kombin de sıkça tercih edilmeyi başardı.

 

Özelikle fuşya pembesi tonlarında ki tunikler, beyaz pantolonlar ile hem şıklık sağlamakta hemde kolay kombinlenmektedir. Beyaz pantolon ile tunikler yaz mevsiminde ayakkabı ile de kombin ayrıcalığı verebilirler. Ayakkabılar da bu kombinleme için burnu açık yada kapaklı topuklu ayakkabılar ayrıcalıklı bir görüntü sağlamak mümkün olur.

 

 Tesettür Tuniklerde Gömlek Modası

 

Tunikler için bu sene ayrıcalıklı bir şıklık da gömlek kesimi ve modeli tamamen gömlek olan tasarımlardan geldi. Gömlelerin dize kadar uzayan tasarımları ile moda olan bu tunikleri taytlar ile kombinlemek hem kolay hemde oldukça şık bir bütünlük veriyor. Sonbahar mevsimi için kısa çizmeler ile tarz yaratan bu tunikler ilkbahar mevsiminde genelde babetler ile kullanılıyor.

 

Yine bayanların çok sevdiği bu moda akımı içinde gömleklerin, kot kumaşlı olanları da yer almaktadır. Kot kumaşlı tunikler genelde spor tarza ağırlık veren bayanlar tarafından sıkça kullanılıyor. Spor ayakkabılar ile de bunları kombinlemek ayrıca bir tarz yaratıyor. Kış mevsiminde ise daha kalın tayt ve kotun kalın kumaş türlerinde olan tasarımları tercih edilebilir. Çok tutan tasarımlar arasına giren kot gömlek tarzı tunikler de genelde zincir ve düğme gibi detaylar da yer alıyor.