Tesettür Tuniklerde Bu Yıl Hangi Modeller Öne Çıkıyor?

tesettür tunikTesettür tunik, günlük kullanımda olduğu kadar özel gün ve gecelerde de sıklıkla tercih edilen parçalardan biridir. Rahat kullanımının yanı sıra kıyafetin bütünlüğünü sağlayan tunikler yeni modelleri ve farklı tasarımları ile beğeni toplamaya devam ediyor. İşte sezonun gözde tesettür tunik modelleri.

 

 Asimetrik Çizgili Tunik Modelleri

 

Asimetrik kesimiyle dikkat çeken bu model çizgili deseniyle de göz dolduruyor. Tunik modellerinde farklılık arayanlar için oldukça ideal bir model.

 

 Çizgili Tunik

 

Bu model tunik, gömlek yakalı ve önden düğmelidir. Bol kesimiyle günlük kullanım için rahat bir modeldir.

 

 Desenli Salaş Tunik

 

Birbirinden farklı renk ve desenlerdedir. Bu özelliklerinden dolayı kullanımı sıklıkla tercih edilen modellerdendir. Pantolonların üzerine kullanılabildiği gibi eteklerle de hoş kombinler yapılabilir.

 

 İnci Tunik Modelleri

 

Omuz bölgesinde ve kol manşetlerinde yer alan inci detaylar göze çarpıyor. Bu inci detaylar tuniğe hem şıklık hem de yeni bir tarz katıyor.

 

 Salkım Saçak Tunik Modelleri

 

Salkım saçak tunik modelleri son derece sade olmakla birlikte etek ucundaki dalgalı kesim tuniğe bambaşka bir görünüm kazandırmıştır. Pantolon üstlerine giymek için doğru seçimler olacaktır.

 

 İncili Uzun Tunik Modelleri

 

Uzun bir modeldir. Tunik inci detaylarla baştan aşağıya süslü olup inci detayı sevenler için harika seçimlerdir.

 

 Kap Tunik Modelleri

 

Popüler modellerden biri olan kap tunik modelleri, rahat ve kullanışlıdır. Ayrıca yaka kısmındaki kolye detayı modele hareketlilik kazandırıyor.

 

 Kapşonlu Kap Tunik Modelleri

 

Önden düğmeli olan bu model, kapşon detayına sahiptir. Düz kesimli olan bu model düz kesimli ve ceplidir.

 

 Kolları Fırfırlı Tunik Modelleri

 

Tuniğe hareketlilik katan fırfır detayları bu modelde ön plan çıkıyor. Kollarda üç sıra haline fırfır detaylı bu model farkı renkleri ile beğeni kazanıyor.

 

 Esinti Tunik Modelleri

 

Esinti tunik modelleri, bol ve geniş kesimiyle beden problemini ortadan kaldıran modellerden. Sıkmayan ve bedeni sarmayan bir modeldir.

 

 Spor Yakalı Tunik Modelleri

 

Spor giyinmeyi seven ve spor giyim tarzını benimseyenler için vazgeçilmez modellerdir. Pantolonlarla kullanılabileceği gibi eşofmanlarla da rahatlıkla kullanılabilir.

 

 Peahen Tunik Modelleri

 

Farklı bir tasarıma sahip peahen modelleri göz dolduruyor. Tuniğin göğüs kısmındaki detay ve aynı paralellikte etek ucundaki püsküller modele hoş bir görünüm katmıştır.

 

 Püsküllü Tunik Modelleri

 

Bu modelin yaka kısmındaki püsküllerle modele hareketlilik katıyor. Cep detayı da modeli tamamlıyor.