Tesettür Tunikler Nasıl Kombinlenmeli?

Gülşah Tunik - Beyaz - Salkım SaçakTesettür sahibi kadınları etkisi altına alan tunikler, birçok modele ayrılması sayesinde her kadının tercihine göre farklılıklar yaratmaktadır. Her kadının beğeni anlayışı farklı olduğu için, hem desenleri hem de renkleri ile çeşitlere ayrılması sayesinde birçok kadın farklı tercihler yapabilmektedir. Bu sayede bir kadının gardırobunda da pek çok farklı model tuniklerin olabilmesi sağlanmaktadır. Hem günlükte, hem de özel günlerde kullanılabilen tunikler, pek çok kadının kurtarıcısı olacaktır.

 

 Tesettür Tunik Modelleri

 

Kadınların hayalini süsleyen giyimler pek çok çeşide ve renge ayrılmaktadır. Aralarından uygun olanları seçerek iyi kombinlemeler ile hem gününüzü hem de özel günlerinizi değerli kılabilirsiniz. Bebe mavisi tesettür tunik modelini, beyaz pantolon, beyaz spor ayakkabı ve tozpembe şal ile kombinleyerek kullanmak, günlük rutininizi değerlendirmek için iyi bir seçim olacaktır. Hem rahat hem de şık olması sayesinde birçok ortamda rahat bir kullanım sağlamaktadır. Beyaz ve siyah çizgili model tunik, beyaz pantolon, beyaz spor ayakkabı ve siyah şallar ile birlikte kullanıldığında, güzel bir sonuç çıkacaktır. Aynı modelin farklı rengi de (beyaz, mavi) dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu tuniğin mavi ya da lacivert bir şal ile tamamlanması güzel bir görsel sağlayacaktır. Tuniğin farklı bir rengi olan kırmızı – beyaz ikilisi, farklı rengi seçmek isteyen kadınlar için bir seçenek olacaktır. Kırmızı şal ile de bütünlük kazanılması yerinde bir karar olacaktır.

 

 Rengarenk ve Farklı Desen Tunikler

 

Asimetrik çizgili pudra renk tunik, beyaz pantolon ve beyaz renk şallar ile birlikte şık bir görünüm sağlayacaktır. Aynı asimetrik modelde; mavi ve kahverengi tonlarının da olması, her kadının beğendiği renk tonuna sahip olmasını sağlamaktadır. Yandan çizgili, farklı model tunikte, yeşil, pembe ve mavi renkleri bulunuyor. Giyimde kolaylık sağlayan ikili modeller tuniklerde de boy gösteriyor. Gömlek ve tunik birleşimini oluşturan ikili takımda, lacivert, bej ve pudra renkleri hazır bulunuyor. Pek çok beden seçenekleri olması, farklı beden ölçülerine sahip her kadın için çeşitli giyim seçenekleri sunuyor. Tunikler için tesettürlü kadınlar adına pek çok alternatif bulunuyor.