Tesettür Tunikler İle Etekler Nasıl Kombin Yapılır?

Çizgili Tunik Kırmızı - Salkım SaçakTesettürlü bayanların kombin yapmakta zorlandığı ürünler, tunikler ve eteklerdir. İki salaş kıyafeti kombin yapmak ve şık görünmek zor olmaktadır. Tesettür tunik modelleri ile kullanılan eteklerin kesimleri büyük önem taşır. Kullanılan tunikler, etek kesimi ile aynı olmalıdır. Etek düz kesim ise, tuniklerde düz kesim olmalıdır. Etek ne kadar bollaşıyor ise, tuniklerin boyları o kadar kısalmalıdır. Renk geçişleri de keskin olmamalıdır. Yumuşak şekilde geçişler olması için doğru renkler bir araya getirilmelidir. Fırfırlı etekler ile kullanılan tuniklerin boyu, kalça hizasını kesinlik ile geçmemelidir. Bu şekilde yapılan kombinler şık ve dikkat çekici olacaktır. Doğru kombin yapabilmek için bilinçli olunması gerekir.

 

 Uygun Fiyata Tunik Nereden Alınır?

 

Tuniklerin mağazalarda fiyatları yüksektir. Bu neden ile bayanlar alışveriş yapmak için farklı alanlar ararlar. Bu alanlardan en mantıklı olanı online satış yapan firmalardır. Bu firmalar, üretici ve satıcı oldukları için ürünlerinde ki kar payı çok azdır. Bu da ürünlerin uygun fiyatlı satılmasını sağlar. Ürünlerin uygun fiyatlı olması dışında, çok fazla renk ve model seçeneği olması da bir avantajdır. Aranılan her beden ürün de bu sitelerde bulanabilir. Online alışveriş yapmak zamandan da tasarruf sağlar. Yorucu ve zahmetli alışverişler yerine, sanal alışverişler tercih edilmelidir.

 

 Tesettür Tunik Modasında Neler Var?

 

Her yıl değişen moda ile birlikte tesettür tunik modellerinin de tasarımları değişir. Bu yıl tunikler de işlemeler, nakışlar ve dantel detaylar fazlası ile görülecek. Vitrinleri süsleyen bütün modellerde mutlaka bir detay kullanılmış. Renklerde de ara renklerden daha çok ana renkler var. Tesettür tunik modasında ekoselerde tekrar canlanmış durumda. Gömlek tuniklerde tekrar ünlenen kıyafetler arasında. Moda takibi ve kombin önerileri için internetten yararlanılabilir. Bulunan her kaynak doğru bilgileri vermeyebilir. Bu neden ile sanal satış yapan sayfa görselleri kontrol edilmelidir.

 

Sanal satış yapan kişiler, sayfa görsellerinde moda olan kıyafetler ile çekimler yaparlar. Aynı şekilde yılın modasına uygun olan renkleri kullanırlar. Bu şekilde yapılan moda takibi doğru olacaktır. Diğer kaynaklar da yer alan bilgilerin doğruluğu kesin değildir. Bu da yanlış tercihlere neden olacaktır.

 

Bir cevap yazın