Tesettür Tunik Modelleri

acelya-tunik-murdum-mevra-1Tunik modellerinin en özel hallerini bulabileceğimiz sitemiz üzerinde farklı zevklere sahip olan tesettürlü bayanlar için birbirinden özel tunik modellerini sitemiz üzerinde satışa sunuyoruz. Her birine adeta bayılacağınız tunikler, özel kesim modellerden oluşuyor. Kısa, uzun ve orta boylardan oluşan tunik modelleri ile sizlerde her mekânda kolayca şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

Uzun tunik modelleri son dönemlerde oldukça revaçta hem uzun hem de bir o kadar modern tunik olarak satışa sunulan modeller özellikle bilek pantolonlarla kombin yapıldığında şık bir duruş kazanmanızı sağlıyor.

Siyah tunik modelleri her türlü şal modeli ile uyum sağlarken sizlere istenen güzel duruşu kazandırabiliyor. Ayrıca beyaz tunik modelleri ile yaza güzel bir merhaba diyebilirsiniz.

Sizler için satışa sunmuş olduğumuz 2016 tunik modelleri hepsi kaliteli ve birinci sınıf kumaşlarla tasarlanmıştır. Tesettür giyime en uygun kumaş türleri kullanılarak ortaya çıkartılan tunikler, sizleri terletmez, içinizi belli etmez, yakmaz ve vücudunuza yapışma yapmaz. Gün boyu rahat ve  ferah hissedebilirsiniz.

Sevdiğiniz renklerden oluşan rengarenk tunik modellerinden bir ya da bir kaçını sipariş verebilir ürünlerinizi en az 3 iş günü içerisinde elinizde bulabilirsiniz.

Dilerseniz yeni sezon tunik modellerinden olan ekose tunik modelleri ile kendinize yepyeni bir kombin oluşturabilirsiniz.

Spor tunik seçimleriniz ile günlük yaşantınızda olabildiğince rahat edebilir, klasik tunik modelleri sayesinde de her ortamda şık ve zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Yelek tunik ikili takım modelleri desenli kumaşlardan oluşan ve üzerine baharın en güzel çiçek dallarını barındıran sizlere neşe katacak şıklığınızı taçlandıracak en özel ürünlerimizin başında gelmektedir. Sizlerde bu sezon farklı bir duruş sergilemek için desenli tunik tercihleri yapabilirsiniz.

Hem severek giyebileceğiniz hem de bütçe dostu, kaliteli tunik modelleri ile şıklığınız kolaca konuşturabilirsiniz. Aradığını tüm modelleri kolayca bulabileceğiniz sitemiz üzerinde verdiğiniz tüm siparişlerin değişim ve iade olanakları bulunmaktadır. Eğer sipariş tutarlarınız 75 tl ve üzerinde olursa kargo ücretsiz olarak sizlere hizmet vermektedir.

Renkli, rahat ve şık bir ilkbahar yaz sezonu geçirmeyi amaçlıyorsanız bu amacınıza ulaşmak için sitemiz üzerinden tunik alışverişine https://www.zariftesettur.com/tunik hemen başlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın