Tesettür Tunik Modelleri İle Nasıl Kombin Yapılır?

tesettür tunikTesettür giyim tarzına sahip kadınların arasında en çok tercih edilen parçalardan biri olan tunik modelleri ile bazı durumlarda kombin oluşturmak zor olabilmektedir. Tunik modellerinin bu kadar çok tercih sebebi olmasının altında yatan sebeplerden en önceliklileri kullanım rahatlığı ve her mevsime uygun yapısıdır. Fakat her kadının amaçladığı gibi şık olmak için tesettür tunik modelleri doğru bir şekilde kombinlenmelidir.

 

Doğru bir kombin meydana gelmez ise şık olmaya çalışılırken daha da kötü bir görünüme sahip olmakta mümkündür. Bu durumun söz konusu olmaması için ufak kombin araştırmaları yapmak yararlı olacaktır. Tunik modelleri genelinde ise öncelik olarak modelin kesimi ve salaş bir yapısı oldukça önemlidir. Tercih edilen alt giyim ise tunik modelinin kesimi ile yakın ya da aynısı olmalıdır.

 

Bu tercihlerin sonucunda oluşacak simetrik görünümü sağlamak için kesim uyumu çok önemlidir. Genellikle tunik modelleri ile pantolonların kombinlenmesi çok daha güzel bir görünüm ortaya çıkarmakta ve daha doğru durmaktadır. Pantolonlar kombinin uyumlu gözükmesi için çok kolay bir tercih olmaktadır.

 

 Tunik Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür tunik alırken, ilk olarak dikkat etmeniz gereken vücut yapınıza, bedeninize ve boyunuza uygun bir model tercih etmektir. Vücut yapınız hakkında ne kadar bilinçli iseniz, o kadar daha doğru tercihlerde bulunursunuz ve seçtiğiniz modelin üstünüzde nasıl duracağını bilirsiniz.

 

Tunik modelleri genel olarak kalça hizasında ve ya biraz daha uzun oldukları için vücut yapınız büyük önem taşımaktadır. Daha sonrasında aldığınız modelde kullanılan kumaş kalitesi ve renk kalitesi çok büyük önem taşımaktadır. Trend olan kumaşlar, renkler ve vücut yapısına uygun modeller hakkında biraz bilginiz olması yaptığınız her alışveriş sonrasında şık olmanızı sağlayacaktır.

 

 Tunik Modelleri İle Eşarp Kullanımı

 

Tunik alımınızda doğru kumaş yapısını ve modelini seçtikten sonra eşarp ile gönül rahatlığı ile kombin yapabilirsiniz çünkü eşarp kullanımı için kumaşın yapısı ve modeli çok önemlidir.

 

Örnek olarak, seçtiğiniz tunik spor bir tarza sahip ise, kalıpsız şal gibi dağınık modelleri tercih etmelisiniz fakat tunik modeli gömlek tarzında ise kalıplı eşarpları tercih edebilirsiniz. Genel olarak seçimlerinizi yaparken parçaların kumaş yapılarının benzer ya da aynı olması şık bir görüntü oluşturmanın temelidir.