Tesettür Tunik Kombinleme

tesettür tunikTesettür dünyasında her geçen gün yeni modeller ortaya çıkmaktadır. Çok geniş ürün yelpazesine sahip olan tesettür giyim Bu anlamda hem model hem renk seçeneğine artırmaktadır. Bu kadar çok alternatif imkanı olması, kadınlara rahatlatıcı yapabilmesinin yanı sıra nasıl kombin yapabileceğiniz sorularında akıllara getirmektedir. Bu anlamda Tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği tesettür ürünleri arasında yer alan tesettür tunik modelleri birçok renk beden seninle birlikte kombinlenme imkanına sahiptir.

 

 Tunik Kombini

 

Düz bir şekilde aşağıya doğru inen tesettür tunik modellerinde desenler ve aksesuarlar ön plana çıkmaktadır. Çok daha farklı modellere sahip olan tunik modelleri daha farklı kombin de yapabilme imkanına sahiptir. Önü kısa arkası uzun modeller dar paça pantolonla birlikte çok şık durmaktadır. Çünkü dar paça pantolon Tuniği ön plana çıkarmaktadır. Öte yandan üst kısmı dar alt kısmı geniş olan tunikler ile pantolon kombini de çok şık durmaktadır bu kombinin altına ince topuklu bir ayakkabı zarifliğe zariflik katacaktır. Bunun yanında uzun bir kolye ile tercih edilen tunik modelleri de ayrı bir tarz ortaya koymaktadır.

 

 Tunik Ve Ayakkabı Uyumu

 

Tuniğin ön plana çıkmasını sağlayan birçok unsur bulunmaktadır. Ten rengi, pantolon genişliği ya da darlığı, tuniğin kendi rengi gibi birçok unsur tesettür tunik kombinlerin de dikkat edilmesi gereken unsurlardandır. Bunların yanısıra dikkat edilmesi gereken en önemli hususları biride tunik ile birlikte kombin edilecek olan ayakkabı modelidir. Çünkü ayakkabı Her anlamda sadece tunikle değil tam anlamıyla bir şık giyim noktasında belirleyici bir aksesuardır. Bu anlamda tuniğin modeline uygun ayakkabı seçimi yapılmalıdır. Hani asimetrik kesim bir tunik modeline mutlaka ince topuklu bir ayakkabı tercih edilmelidir.

 

Çünkü asimetrik kesim tunik olmanın ötesinde elbise gibi durduğundan Adana tercih edilecek bir spor ayakkabısı sırıtacaktır. Aynı şekilde üzerinde amblem ve simgeler bundan sportif bir tunik altına sneaker tarz spor ayakkabı tercih edilmelidir. Bundan dolayı tuniği modeline göre her tarzda ayakkabı seçilebilir. Hem tunik giymek hem ince topuklu ayakkabı giymek mümkünken; hem tunik giymek hem spor ayakkabı giymek de mümkündür.

 

Bir cevap yazın