Tesettür Tunik İle Nasıl Klasik Giyinilir?

 

Fahrunnisa - Tuğçe Tunik - VizonTarzınızı değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorsanız günlük görünümünüze biraz sofistike kıyafetler ekleyebilirsiniz. Belki de yeni bir işiniz var, belki de yeni bir şehre taşındınız ya da belki de kim olduğunuzu göstermek için bir değişiklik yapmanız gerekiyor. Bu geçişi nasıl yapacağınızı ve şık giyinmeyi mi merak ediyorsunuz? Kendinizi, yıllar boyunca (ya da hayatınızın geri kalanı boyunca) giyebileceğiniz daha sofistike, şık bir stil ile şekillendirmenin iç ve dış kısımlarında size yol gösterecek bazı ipuçlarını takip etmeniz gerekmektedir.

 

Bugün satın aldığınız tesettür tunik kombinli bir elbise bundan on yıl sonra hala giyilebilir olacak. Tuniğinizin altına değişik pantolonlar veya taytlar olarak onu her seferinde farklı bir hale getirebilirsiniz. İnci saplama küpelerden bir çift satın almak, satın alındıktan bir yıl sonra da farklı 10 çift küpeden daha revaçta ve geçerli bir model olacaktır. Çalışmak için giyilebilecek şık tunik, hafta sonu kahvaltısında, alışverişte ya da şehir dışı gezilerinde her zaman geçerli bir kıyafettir.

Klasik bir görünüm oluşturmak için tunikten daha uygun bir kıyafet yoktur. Yeni bir klasik bakış açmaya hazırsanız, tuniklerin tesettür giyimdeki yerini iyi anlamak gerekecektir.

 

 Tesettür Tunik Giyenler Kendini Nasıl Tanımlar?

 

Kişisel stil, her birimizin sahip olduğu bir şeydir, onu tanımlamamız, anlamamız ve sonra yaşamamız gerekir. Kişisel yaşam tarzınız, ilhamınız ve geçmişiniz; ruh halinizi, kişiliğinizi ve sizi bir bütün olarak yansıtır. Kişisel tarzınızı bulduğunuzda, harika görünürsünüz ve evinizden çıktığınızda kendinize güvenebilirsiniz. İster sokakta olsun, ister evde veya bir davette, fırsatınız ne zaman olursa olsun tarzınızı şık gösterebilirsiniz. Tipik olarak, tunik modeller ve minimalist stiller, bu tarzların temsil ettiği renk paletlerine ve giyim seçeneklerine bağlı olarak her zaman klas görüneceklerdir.

 

 Tarzınızı daha sofistike bir düzeye yükseltmek için neler gerektiğini görelim:

 

Klasik, zamansız giysiler önümüzdeki on yıla kadar sürecek malzemelerden yapılmıştır. Bunlar; pamuk, yün, keten ve ipek kumaşlardan yapılmaktadır. Bu dört temel kumaş düzgün bir şekilde bakılırsa zamanın testine katlanacaktır. Temizlenmiş ve preslenmiş, bu kumaşlardan yapılmış eşyalar, kendi başlarına klas olma eğilimlidir. Bu kumaşlar ayrıca gardırobunuzda genişlemenize izin veren varyasyonlara da sahiptir. Tuniklerde bu tür kumaşlar sıklıkla kullanılmaktadır. Dolayısıyla tunik kıyafet modellerinin de uzun yıllar modadaki yerini koruyacağı kesindir.

 

Bir cevap yazın