Tesettür Tulum Ve Tunik Modelleri Nelerdir?

 

tesettür tunikTesettür sahibi kadınların kolay kombin yapması ve günlük telaşede hiç uğraşmadan giy çık rahatlığı tesettür tunikler ile mümkün oluyor. Hem şık olmak hem de çok fazla uğraş vermeden güzel kombinler yapmak rengarenk ve çeşit çeşit tunikler ile mümkün oluyor. Pudra rengi, önü kısa arkası uzun model ve beli kendi kumaşından kemerli tunik içerisinde kendinizi şık ve rahat hissedeceksiniz. Pudra tuniğin kullanımı beyaz pantolon ve beyaz babetler ile birlikte uyumlu olacaktır.

En güzel tesettür tunik modelleri için buraya tıklayınız: https://www.zariftesettur.com/tunik

            Yaz mevsiminin rengarenk dünyasına kapılmak isteyenler için ise, çiçekli model şallar tuniklerin üzerine cıvıl cıvıl olacaktır. Saks renginde omuz kısmı pileli model tuniği, beyaz pantolon, siyah şal ve siyah renk babetler ile tamamlanması iyi olacaktır. Modeli beğenenler için ise birçok renk seçeneğinin olması iç açıcı oluyor. Her kadına hitap eden renkleri ile de ilgi odağı haline dönüşüyor. Mor, kırmızı ve fuşya renkleri modeli beğenenler için bir seçenek oluyor. Pudra renginde kuş gözü tunik dikkatleri üzerine çekiyor.

 

 Gösterişli Tesettür Tulumlar

 

Kapalı kadınlar için giyim ve istediği kıyafeti bulma olayı artık çok daha rahat olmaktadır. Bununla beraber geriye yalnızca kalitesine güvendiğiniz ürünleri almak oluyor. Talebin artması ile birlikte kötü kumaş kullanan ve kötü modellere yer veren birçok firma ortaya çıkıyor. Ve pahalı olarak satılan ürünlerin müşteriler tarafından geri dönüşü de pek iyi olmuyor. Hem kalitesine güvendiğiniz hem de uygun fiyatlar ile süslenen ürünleri almak daha yararlı bir durum oluyor. Tulum modelleri revaçta olan ve pek çok renge ayrılan gösterişli bir ürün oluyor. Zümrüt renginde abiye tulum modeli içerisinde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

 

Özel günlerde şıklığı yakalamak isteyen tesettürlü kadınlar için de vazgeçilmez bir parça oluyor. Krem renk stiletto ve krem rengi şallarla birlikte kullanıldığında, zümrüt rengi adeta prensese dönüşmenizi sağlıyor. Pudra rengi, dantel işlemeli tulumun gri rengi de mevcut oluyor. Pek çok beden aralığına ayrılması sayesinde her tesettürlü kadın aradığı tulumu rahatlıkla bulmuş oluyor. Petrol rengi zincirli tulum, sarı renk şallarla uygun olacaktır.