Tesettür Takım Ve Abiye Kombinleri

tesettür kombinTesettür ürünlerde pek çok seçenek olduğundan dolayı ne giyeceğim diye düşünülmektedir. Fakat bazı ürünler o kadar tercih edilir ki, memnuniyetten dolayı pek çok rengi ve deseni seri üretim ile çıkarılmaya başlanır. Buna örnek olarak tesettür takım ürünleri verilebilmektedir. Kolaylıkla tesettür kombin yapılabilir olması ve rahat kullanımı ile her kadının dikkatini çeken oldukça şık ve kaliteli kıyafet olarak karşımıza çıkmaktadır. Güzel giyinmeyi seven ve çok çeşit kıyafet arzulayan kadınlar için, takım kıyafetlerinde pek çok renk, desen ve modele yer veriliyor. Bu sayede kendinize ve sevdiklerinize hediye alabiliyor, pişti olmadan ürün çeşitliliği sayesinde severek giyebiliyorsunuz.

 

Haki ve beyazın bir araya geldiği ikili takım içerisinde rahat edecek ve aynı renk tonlarındaki şallar ile kullanıldığında iyi bir kombin oluşturmuş olacaksınız. Kırmızı renk incili tunik ve pantolon ikilisi, siyah şallar ve siyah ayakkabılar ile hoş görüntüyü sağlayacaktır. Siyah pantolon tunik giydiğinizde, ortamın durumuna göre çok fazla renk katmak istemiyorsanız gri renk şallar ile birlikte kullanımı uygun olacaktır. Lacivert yakma etek bluz takımı farklılık isteyenlerin yanında olacaktır. Yaz tatilinde kullanılacak bir ürün arıyorsanız, ekru renk desenli model tunik pantolon tam da istediğinizi karşılar niteliklere sahip oluyor.

 

 Abiyelerin Tesettür Şıklığı

 

Ekru beli taşlı dantel model abiye, kendi nikahınızda, oğlunuzun sünnet düğününde vb. kullanılması yerinde olacaktır. Ekru renk ince şallar ile de tesettür kombin ürünü tamamlanmış olacaktır. Gümüş, püskül detaylı oldukça şık durmanızı sağlayacak abiye, görenleri de kendisine hayran bırakıyor. Prensesler gibi olmak isteyen her kadının bu ürüne aşk ile bakacağı aşikardır. Bronz renk omuzdan omuza püsküllü, belinden ince kemerli model abiye farklı renklere açık olan kadınlar için uygun oluyor.

 

Mor renginde zincirli ve düz model abiye, yakınlarınızın özel günlerinde doğru bir tercih olacaktır. Pudra renk, dantel işlemeli ve pelerinli abiye içerisinde kendinizi çok güzel hissedeceksiniz. Bu ürünü giydiğinizde özel günün bitmemesini isteyeceksiniz. Pudra renk kumaş alarak kuaförlerde özel baş tasarımı yaptırarak daha özenli ve daha güzel bir şekilde hazırlanabilirsiniz.