Tesettür Pardesü Modasında Son Trendler

tesettür pardesüGenellikle kadınların kış aylarında dış giyim seçimlerinde pardesüler önemli yer tutmaktadır. Etek boyunun uzunluğu ile rahat hareket imkanı sağlayan tesettür pardesü modelleri konusunda karar vermek ise oldukça güç olmaktadır. Renk ve model konusunda değişik zevklere hitap eden pardesüler ile her tarza uygun ayrı kombin yapma imkanı bulunmaktadır. Son yıllarda öne çıkan bazı trend pardesü modelleri arasından kendinize en uygun olanı seçerek, siz de dış giyimde pardesü şıklığını yakalayabilirsiniz.

 

 En Çok Tercih Edilen Tesettür Pardesü Modelleri

 

Son yıllarda tesettür giyim konusunda kadınlara çok sayıda seçenek sunulmaktadır. Şıklık ve rahatlığı bir arada sunan pardesü ve kaplar ise tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları arasında bulunmaktadır. Her kadının zevki ve tarzı farklı olduğundan pardesü seçimleri de değişiklik göstermektedir. Son günlerin en çok satan ve öne çıkan tesettür pardesü modellerinden bazıları ise daha fazla ilgi görmektedir. Renk seçeneği konusunda çok geniş bir yelpazeye sahip olan pardesüler arasında bileğe kadar inenlerin yanında dizde biten modeller de tercih edilmektedir. Daha klasik tarza sahip olan kadınlar için uzun, volanlı ya da ekose desen modeller daha uygun olarak görülürken, genç ve aktif tarzı benimseyen kadınlar için bedene daha çok oturan ya da kapüşonlu modeller doğru seçim olarak görülmektedir. Gösterişli olmayı seven ve her ortamda şıklığını vurgulamak isteyen kadınların tercihleri ise yakası kürklü modellerden yana olmaktadır. Asimetrik kapamalı tesettür pardesüler ise son trendler arasında en fazla göze çarpan ve sıra dışı olmayı sevenlere hitap eden parçalar arasında bulunmaktadır.

 

 Tesettür Pardesülerin Kombinlenmesi

 

Hem klasik hem de modern tarzda kıyafetler ile kombinlenen tesettür pardesüler ile şıklığı yakalamak son derece kolaydır. Etek ve elbiseler ile kombin yapılırken içte kullanılan eteğin boyunu pardesünün boyuna göre ayarlamak doğru şıklığı yakalamak konusunda önemli olmaktadır. Genellikle pardesü boyunun etek boyundan uzun olması karmaşık görüntüyü önlemektedir. Pantolonlar ile kombin yaparken herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Kot pantolonlar ile daha spor tarzdaki pardesülerin kullanılması ise tarzların çatışmaması açısından önemlidir. Kullanılacak ayakkabı ya da çizme seçimi de pardesü şıklığını yansıtır özellikte olmalıdır.

Yeni sezonda tesettür pardesüler: https://www.zariftesettur.com/kap-pardesu