Tesettür Pardesü Kombini

 

tesettür pardesüTesettür kombinlerinde dış giyim ürünleri içerisinde pardesü çeşitleri oldukça sık kullanılmaktadır. Pardesü çeşitlerinin yapısı itibari ile birlikte kullanımı oldukça rahat ve kolay olmaktadır. Tesettür kombin tercihinde pardesü kullanımı iç giyim ürünleri ile kolaylıkla uyum sağlaması açısından kullanışlı olmaktadır. Pardesü çeşitleri her tarzda kadınların kombin yapabileceği çeşitlikte bir dış giyim ürünü olmaktadır. Klasik ve spor tarzdaki pardesü kombinleri aksesuar ürünleri ile desteklenmektedir. Günümüzde pardesü kullanımı çeşitli modeller ile tek parça ürün olarak da kullanılmaktadır. 2018 yaz modasında en sık tercih edilen dış giyim ürünü olmaktadır. Modaya uyum sağlaması açısından çeşitli pardesü çeşitleri tercih edilmektedir.

 

 Tesettür Pardesü Çeşitleri

 

Kadınlar dış giyimlerini destekleyecek kombin ürünü olarak pardesü çeşitlerini tercih etmektedir. Farklı kumaş, renk ve modeldeki tesettür pardesü çeşitleri kombin içerisinde kolaylık oluşturmaktadır. Dış giyim ürünlerinde yapılan kombin hataları pardesü çeşitlerinde en aza inmektedir. Pardesü ürünlerinin boy uzunluklarının bileğe kadar olması ile iç giyim boyu ile oluşan kombin hataları oluşmamaktadır. Fermuarlı, düğmeli pardesü çeşitleri iç giyim ile uyum sağlayacak şekilde tercih edilebilmektedir. Klasik modeldeki pardesü çeşitleri her alanda oldukça sık kullanılmaktadır. Tesettür abiye kombini içerisinde de pardesü kullanımı oldukça yaygın kombinlerden olmaktadır. Modaya uygun renklerin tercihince çeşitli renk seçeneği olan pardesüler kolaylıkla seçilebilmektedir. Pudra ve taba renkleri 2018 yılı içerisinde en sık kullanılan pardesü ürün renkleri arasındandır.

 

 Tesettür Pardesü ve Aksesuar Kullanımı

 

Giyim tercihlerinde farklı tarzlarda aksesuar çeşitleri kullanılmaktadır. Tesettür giyim tarzında şal ya da eşarp ürünleri oldukça sık tercih edilen ürünlerdendir. Tesettür dış giyim ürünlerinden olan pardesü ile şal ya da eşarp kullanımında sağlanan uyum oldukça önemli olmaktadır. Pardesü ürününün özellikleri ile şal, eşarp dikkat çekmektedir. Belirtilen sebepten ötürü pardesü ve şal, eşarp uyumu renk ve desen açısından dikkat edilmesi gereken kombin uyumları arasındadır. Aynı zamanda kullanılan pardesü ürününün klasik ya da spor tarz olması üzerinden tercih edilen çanta, ayakkabı ve takılar kombini destekleyen aksesuarlar arasındadır. Pardesü çeşitlerinin seçimi kadınların tercih ettiği tarz ve modaya uyum ile belirlenebilmektedir.