Tesettür Modasının Yenilikleri Neler?

tesettürDünya modasının sıkı bir takipçisi olan tesettür modası, dünya trendlerine kendine özgü yorumuyla bir araya getirerek, tesettürlü kadınların da şıklık yarışında geri kalmadan kendi iddialarını ortaya koymalarını ve ön plana çıkmalarını sağlıyor. Yeni sezonda tesettür modasında göze çarpan yenilikler ve moda trendleri ise şöyle:

 

Çiçek Desenleri

 

Yaz döneminin gelmesiyle beraber kıyafetlerin rengarenk ve canlı görüntüsü adeta ruhumuzu kuşattı. Her yaz döneminde kadınların tercihi olan çiçek desenleri, bu sezonda oldukça popüler bir trend. Çiçekli elbiselerden şallara kadar tüm giyim parçalarında çiçek desenlerine sahip ürünleri kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Özellikle koyu zemin üzerine hazırlanmış çiçek desenli kumaşlar, bu sezonun en popüler trendleri arasında bulunuyor.

 

Dantel Detaylar

 

Bir kaç sezondur oldukça popüler olan dantel ile hazırlanmış kıyafetler, yeni sezonda da karşımıza çıkıyor ve oldukça da popüler görünüyor. Yakalardan kollara kadar tüm alanlarda dantel detaylar görüyoruz. Kombin hazırlarken dantel kullanılmış parçalar seçmek, trend bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda da romantik bir şıklığa kavuşmanıza yardımcı olacaktır. Elbise ve pantolon gibi kıyafetlerde kemer yerine dantel ile hazırlanmış kuşaklar kullanarak da düz bir elbiseyi sezon modasına uyumlu bir hale getirebilirsiniz. Şal ve eşarplarda ise gece kıyafeti kombinlerinde dantel detaylı parçalar seçilerek daha şık bir görünüm elde edilebilir.

 

Pudra Tonlarının Yükselişi

 

Her mevsim terci edilebilen pudra tonları, yeni sezonda en popüler renkler arasında bulunuyor. Özellikle lacivert ve beyazla birlikte kombinlendiğinde sezonun en trend renk görünümünü ortaya çıkartmanıza yardımcı olacaktır. Pudra tonların giyim parçalarından ayakkabı ve diğer aksesuarlara kadar tüm kombin unsurlarında rahatlıkla kullanılabilir. Pudra tonlarını canlı renklerle kullanmaktan kaçınmalı, soft veya koyu renklerle bir arada kullanmaya özen göstermek de gerekiyor. Aksi takdirde renk uyumsuzluğunun oluşması kaçınılmaz olacak ve şık görüntüyü geriye çekerek göz yoran bir durumun oluşmasına neden olacaktır.

 

Tesettür kombinlerinde bu moda detaylarını kombinlerinizde kullanarak daha şık ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Moda trendlerini kendi tarzınıza uygun olarak kullanmak da etrafınızdan farklı bir görüntüye sahip olmanızı ve tarzınızla yükselmenize katkı sağlayacaktır.